Aki ateista, az miért az?
"És azért az megjérdezném hogy a világür elvileg végtelen és sötét akkor hogy a fenébe tudjuk hogy létezik más galaxis na nee hogy van olyan fejlett teleszkópunk xd?? khmm ami túl lát a végtelen sötéten"
Te hülye vagy? Eleve honnan vetted ezt az elvileget (csak mert egyik sem igaz), de a sokkal nagyobb probléma, hogy tudod te, mi az, hogy sötétség? Tudod, hogy működik teleszkóp? Ennyi fizikai ismerettel általános iskola alsó tagozatos vagy? Arról nem is beszélve, hogy szabad szemmel is látsz galaxisokat, csak azt hiszed róluk, hogy csillagok, mert kva messze vannak.
Persze és a végtelen térben csak úgy látod teleszkopal az űrben a többi galaxist mi ?? tudod te hogy az űrhajosók az űrből miért nem látják a csillagokat ???
Mert elvesznek a végtelen semmiben gyakorlatilag és szabad szemel igen sötétséget látsz Ergo semmit
"De ha folyamatosan tágul az univerzum egyértelmű hogy a tér az végtelen"
Ha végtelen, akkor hogy tud tágulni? Legyen már egy kis logikád.
De mindegy, a te intelligenciáddal/tudásoddal jobb ha vallásos maradsz, csak ne próbálj senkit meggyőzni, hogy igazad van, mert csak beégeted magad.
"a világür elvileg végtelen és sötét akkor hogy a fenébe tudjuk hogy létezik más galaxis na nee hogy van olyan fejlett teleszkópunk xd?? khmm ami túl lát a végtelen sötéten"
A te fejedben van sötétség!
Igen, az valóban végtelennek tűnik, hogy is mondta Einstein?
"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I am not yet completely sure about the universe."
Az univerzum önmagába tágul
Nyugi én is hülyeségnek tartom
Mert lapos Föld hívő is vagyok
És itt bukik meg hogy a gömb földesek nem ismerik a saját világukat sem és ez azért van mert össze vissza hazudtak
Én 17 éve mióta az eszemet tudom azt hallom hogy az univerzum önmagába tágul és hogy az űrben nem látszanak a csillagok erre jöttök ti akik megint mást mondanak
Na nekem itt bukik meg minden!
"Én 17 éve mióta az eszemet tudom "
Még nem tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!