Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Aki ateista, az miért az?

Aki ateista, az miért az?

Figyelt kérdés
Én személy szerint azért, mert nem érdekel, hogy létezik -e Isten, vagy nem. Semmilyen téren nem befolyásol. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is (elsősorban az ateisták véleményére).

#ateizmus #monoteizmus #vallásmegtagadás
2018. szept. 1. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én azért nem hiszek, mert nem látom, hogy Istennek bármi köze volna itt a világba bármihez, ezért nem gondolom, hogy létezik, másrészt logikusabb, tudományosan levezethető dolgokkal alátámasztható sok dolog, amit a vallási teremtéstörténetek csak elintéznek azzal, hogy valami istenség úgy gondolta, hogy teremt ezt meg azt.
2018. szept. 4. 18:35
 52/81 anonim ***** válasza:
91%

"És azért az megjérdezném hogy a világür elvileg végtelen és sötét akkor hogy a fenébe tudjuk hogy létezik más galaxis na nee hogy van olyan fejlett teleszkópunk xd?? khmm ami túl lát a végtelen sötéten"

Te hülye vagy? Eleve honnan vetted ezt az elvileget (csak mert egyik sem igaz), de a sokkal nagyobb probléma, hogy tudod te, mi az, hogy sötétség? Tudod, hogy működik teleszkóp? Ennyi fizikai ismerettel általános iskola alsó tagozatos vagy? Arról nem is beszélve, hogy szabad szemmel is látsz galaxisokat, csak azt hiszed róluk, hogy csillagok, mert kva messze vannak.

2018. szept. 4. 19:23
 53/81 anonim ***** válasza:
0%

Persze és a végtelen térben csak úgy látod teleszkopal az űrben a többi galaxist mi ?? tudod te hogy az űrhajosók az űrből miért nem látják a csillagokat ???

Mert elvesznek a végtelen semmiben gyakorlatilag és szabad szemel igen sötétséget látsz Ergo semmit

2018. szept. 4. 19:37
 54/81 anonim ***** válasza:
100%
A tér még mindig nem végtelen, és igen, így működik a fény és a teleszkóp. Tudod a távoli dolgok fénye nem azért halványul el, mert útközben elfogy, hanem mert minél messzebb vagy tőle, annál inkább szétszóródik, mint ahogy pl. ha egy zseblámpa elé rakod a kezed, akkor ha közel tartod, sokkal nagyobb árnyéka lesz, mintha messzebb, és mondom, hogy amiket te csillagoknak látsz azok némelyike egy-egy galaxis valójában, csak te egy összemosódott fényforrásnak látod a távolság miatt. Az űrhajósok meg azért nem látják a csillagokat (ha nem látják), amiért te nappal, mert a Nap kva fényes.
2018. szept. 4. 19:52
 55/81 anonim ***** válasza:
0%
De ha folyamatosan tágul az univerzum egyértelmű hogy a tér az végtelen
2018. szept. 4. 20:05
 56/81 anonim ***** válasza:
100%

"De ha folyamatosan tágul az univerzum egyértelmű hogy a tér az végtelen"

Ha végtelen, akkor hogy tud tágulni? Legyen már egy kis logikád.

De mindegy, a te intelligenciáddal/tudásoddal jobb ha vallásos maradsz, csak ne próbálj senkit meggyőzni, hogy igazad van, mert csak beégeted magad.

2018. szept. 4. 20:21
 57/81 anonim ***** válasza:
100%

"a világür elvileg végtelen és sötét akkor hogy a fenébe tudjuk hogy létezik más galaxis na nee hogy van olyan fejlett teleszkópunk xd?? khmm ami túl lát a végtelen sötéten"

A te fejedben van sötétség!

Igen, az valóban végtelennek tűnik, hogy is mondta Einstein?

"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I am not yet completely sure about the universe."

2018. szept. 4. 20:26
 58/81 anonim ***** válasza:
0%

Az univerzum önmagába tágul

Nyugi én is hülyeségnek tartom

Mert lapos Föld hívő is vagyok

És itt bukik meg hogy a gömb földesek nem ismerik a saját világukat sem és ez azért van mert össze vissza hazudtak

2018. szept. 4. 20:51
 59/81 anonim ***** válasza:
0%

Én 17 éve mióta az eszemet tudom azt hallom hogy az univerzum önmagába tágul és hogy az űrben nem látszanak a csillagok erre jöttök ti akik megint mást mondanak

Na nekem itt bukik meg minden!

2018. szept. 4. 20:53
 60/81 anonim ***** válasza:
91%

"Én 17 éve mióta az eszemet tudom "

Még nem tudod...

2018. szept. 4. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!