Ádámnak volt mellbimbója? Ha igen, minek?
Tudom, h az anyaméhben mindenki lánynak "indul", és csak később alakulnak ki a férfi szervek, hormonok.
Épp ezért a kérdés elsősorban a kreacionistákhoz szól, akik tagadják az evolúciót. Miért rakott Isten mellbimbót Ádámra?
# 11
Pontosan ez a kérdés. Örülök, h volt aki értette, bár nem számítottam rá, h ez sokaknak ekkora fejtörést fog okozni, úgy gondoltam világosan fogalmaztam. A korábbi válaszolókról pedig még mindig nem tudom eldönteni, tényleg nem értették a kérdést vagy direkt trollkodnak.
Nem ertem miert olyan nehez felfogni azt, hogy Isten a maga kepere teremtette az embert.
Volt egy minta es az alapjan kerult oda a mellbimbo Adamra.
# 13
A nép hiteője
Szóval Istennek is van mellbimbója?! Na, neki végképp mi szüksége arra???
Akkor az is kérdés miért rakott az evolúció mellbimbót a férfira?
És mi az, hogy a méhben mindenki lánynak indul? Mitől lány és mitől ff. Talán a fiúknak a méhben van méhük, meg vaginájuk?
# 17
Nem értem miért kell személyeskedni és sértegetni. Ha nem tetszik a kérdés nyugodtan görgess tovább.
"Evolúcióval mindre lehet meséket kitalálni..."
Az összes általad felvetett testrészre az evolúciónak nem meséje van, hanem tudományos magyarázata, logikusan, érvekkel és bizonyítékokkal alátámasztva. Még a férfi mellbimbójára is.
"...vallással meg megválaszolni, hogy Isten így akarta."
És ez a vallás válasza a férfi mellbimbóra? "Mer' Isten így akarta vala." Ez válasz? Ez semmi. Ugyanaz, mint az Isten útjai kifürkészhetetlenek. Semmitmondó és érdemtelen. Legalább akkor mond azt, h nem tudod.
"Ezek a kérdések sehova nem visznek, csak magas labda trolloknak."
A kérdések azért vannak, h GONDOLKOZZunk a válaszokon. Megértem, h akiket belenevelnek egy vallásba és beszippantja őket ez az örvény, akiknek már pusztán az, hogy valami le van írva, a meggyőzés erejével hat, és nem szoktak hozzá, h ilyenkor kérdéseket tegyenek fel. Van egy dogma és ezt fogadd el. Miért? Azt ne kérdezd meg. Mert csak. Mert Isten így akarta. Azért.
Más vallásos embereknél is tapasztaltam már, h nem szeretik, ha a vallásuk logikai hibáira felhívják a figyelmet. Ilyenkor azt mondják, ez rossz kérdés, értelmetlen, minek foglalkozol ilyenekkel, troll vagy, inkább olvasd a Bibliát, stb. Ahelyett, h gondolkoznának, inkább a kérdést utasítják el.
Ha feltételezzük, h a bibliai teremtéstörténet igaz, akkor teljesen logikus és legitim a kérdésem: Ádámnak volt-e mellbimbója?
Minden kérdés legitim. Viszont ez nem jeleni azt, hogy van is értelme. Az nevezhető értelmes kérdésnek, ami vezet valahova.
Ha a bibliai teremtés történet érvényességét akarod cáfolni, akkor először meg kell érteni mi a lényege, mi az amit tanít. Ehhez nem elegendő csupán azt a konkrét pár versszakot ismerni, amire hivatkozol.
Egyébként a teremtés történet nem beszél arról, hogy az első emberpárnál, miként működött a genetikai öröklődés, és arról sem későbbi generációkban milyen mutációk alakultak ki. Hol az ellentmondás?
Miért ne legyek értetlen? Azért kérdezek vissza, mert nem értem a mi értelme a kérdésnek. Szeretném megtudni a kérdező szándékát, mivel csak annak ismeretében lehet megfelelő választ adni.
A kérdező nem feltételezi, hogy az első emberpár teremtésének szemtanúi itt lógnak a GYIK-on. Nyilvánvaló, hogy kérdésének lényege nem az explicit kifejezett dolgokra vonatkozik. Nyilvánvaló, hogy a válaszolóknak arra nincs válaszuk.
A helyes magatartás az lenne ha nem etetnénk a trollt...
...de ha már bementünk az utcájába, azzal etetjük ami épp nekünk is jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!