Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ádámnak miért nem volt bullter...

Ádámnak miért nem volt bullterrier fajtájú kutyája?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű kérdés, ami főleg azoknak a vallásos embereknek szól, akik tagadják az evolúciót.

Egy kis segítség: [link]

2013. aug. 29. 21:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
33%
Amiert gondolom nekem sincs: nem tetszenek.
2013. aug. 29. 21:28
 2/22 A kérdező kommentje:
A fajta a '80-as évektől létezik.
2013. aug. 29. 21:32
 3/22 anonim ***** válasza:
24%
Adam gondolom nem tenyesztett kutyakat. Lehet ezert nem volt neki. Nem ertem a kerdesed.
2013. aug. 29. 21:34
 4/22 A kérdező kommentje:
Hogyan jöhet létre egy kutyafaj isteni beavatkozás nélkül?
2013. aug. 29. 21:36
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Hova van felirva hogy Isten nem avatkozott bele?
2013. aug. 29. 21:36
 6/22 anonim ***** válasza:
4%
Biztos másfajta kutyája volt. Attól mert az idióta ember ki tud fejleszteni egy más fajta kutyát, az még nem bizonyítja az evolúciót, mert csak külsőleg tér el egy palotapincsitől, a fajt nézve ugyanaz: kutya. Nincs csőre, se három lába, se szárnya. Ez egy kutya. Mellesleg nagyon ronda, nekem sem kéne.
2013. aug. 29. 21:37
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

'mert csak külsőleg tér el egy palotapincsitől'

Most leírtad az egyik legnagyobb baromságot, amit itt olvastam. Respect! Amúgy őrző-védőzz egy palotapincsivel:D

2013. aug. 29. 21:44
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ember! Te most jót röhögsz a markodba a jó szándékú, de felettébb naiv válaszolókon. (criticism of religion's troll)
2013. aug. 29. 21:45
 9/22 anonim ***** válasza:

Ádám idejében a kutya még más formában létezett.

Lehet, Isten teljesen másmilyen őst teremtett, mint amit most látsz. Ha a Bibliában a faj/fajta szót olvasod, akkor az is lehet, az sokkal tágabb értelemben vonatkozik.

A tudományos értelemben a fajta fogalmát az ember hozta létre különféle nemesítési/háziasítási tevékenységek során.

Amit mutattál, az éppen a fiatal föld bizonyítéka lehet, olyan értelemben, hogy milyen könnyen és gyorsan változhatnak a fajok, de nem képesek átmenni egyikből a másikba.

2013. aug. 29. 22:26
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Az "baj", hogy a bibliai Ádám nem létezett.
2013. aug. 29. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!