Honnan vegyek bullterrier kölyköt?
Van a budaörsi gyepin egy tündéri másfél éves fiatal csíkos kan,rövidesen altatják.Nemsokára a pápai sintértelepre kerül egy szép fiatal fehér szuka,gyepi lévén vagy szaporítóhoz,vagy altatásra kerül.
Igaz,nem kölykök,de sokkal jobban jársz velük,mint egy olcsón vett problémás kölyökkel.
Hát 80 ezerért hobbi célra ha kapsz kutyát.De azzal a kiállításnak lőttek.
Gyűjtögess.Ha tényleg kell a kutya,és ezt a fajtát szeretnéd,egészséges szép,kiállítási minőséget,akkor arra áldozni kell.
A bullterrierek szaporítóknál is elég drágák,az általam ismert és megbecsült kennelek (cosmopolitan,Independent) az összes kutyájukat szűrik és egészségügyi garanciát vállalnak rájuk.
Én vagyok,aki az előző kérdésednél az Independent árát írtam meg.Jelenleg nekem sincs 180 ezrem kutyára,de jövő nyárra már lesz,mert ez a célom és összegyűjtöm.Ha nem jön össze annyi pénz,akkor várok.Ha minőségi,kiállítási kutyát akarsz,akkor spórolj többet,vagy ments meg egy életet.
Az hogy jön ide?:D
Kiállításra alapból,csak törzskönyves kutyával mehetsz,80 ezerért pedig nem kapsz csak hobbi célra,esetleg törzskönyv nélkül.
Ha nem akarsz tovább várni,akkor valóban gondolkozz el a fajtamentésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!