Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ádámnak miért nem volt bullter...

Ádámnak miért nem volt bullterrier fajtájú kutyája?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű kérdés, ami főleg azoknak a vallásos embereknek szól, akik tagadják az evolúciót.

Egy kis segítség: [link]

2013. aug. 29. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Kispalika: miért is? Talán nem kutya? Tudod én egy 160 centis kicsi nő vagyok, baromira nem hasonlítok egy két méteres, 150 kilós, kigyúrt férfira, mégsem állítja senki röhögve, hogy ő vagy én nem emberek vagyunk. Én nem röhögök rajtad, hanem sajnállak.
2013. aug. 29. 23:05
 12/22 anonim ***** válasza:
Még a megoldást is leírtam a hozzászólásom végén, de úgy tűnik, ez sem segít:D Úgy tűnik, az agyi kapacitásod a magasságoddal áll egyenes arányban.
2013. aug. 29. 23:21
 13/22 Salx Narval ***** válasza:
Volt helyette négylábú beszélő kígyója.:D
2013. aug. 30. 04:27
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező.

az ember sok mindent meg tesz Isten beavatkozása nélkül.

Mintha nem ismernéd a tenyésztés fogalmát.

Ma már egyes géneket is manipulálnak, akkor, miért teszel fel ilyen kérdéseket.

Sajnos az ember nem tud határt szabni a a dolgainak, még ha kárt is tesz a saját környezetében.

S bár a teljes föld pusztítását nem engedi meg, de vannak amiket megtesznek bebizonyítva, hogy milyen önpusztító tud lenni az ember....

„Íme, ez a nép egy, és a nyelvük is egy, és most ehhez fognak hozzá. Így hát semmi sem lehetetlen nekik, amit elgondolnak. 7 Menjünk csak le, és zavarjuk össze a nyelvüket, hogy ne értsék egymás nyelvét.”

Vagy is amit az ember kigondolt, azt végre hajtja ha kell mások becsületének belegázolásával is, vagy hogy meg hiúsítsák akár Isten szándékát. Bár ez utóbbit nem tudják.

Katy weaver

2013. aug. 30. 05:13
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ostoba és korlátolt vagy kispalika. Nem csodálom, hogy neked csak ennyire futotta, hogy azért mert kutya tud kutyával párosodni, az számodra az evolúció bizonyítéka. Szerintem te inkább ne szaporodj.
2013. aug. 30. 06:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves honnan tudod,hogy nem volt? :) látod? Én is tudok olyant kérdezni amelyen egy jót röhögsz... Most gondolj amit akarsz de ha érdekelnek a kutyák akkor biztosan olyanról is hallottál,hogy pl tenyésztések,mesterséges kereszteződések meg stb. Ezzel az erővel azt is kérdezhetted volna,hogy miért nem volt Ádámnak egy angol telivérje vagy éppen egy nóniussza vagy egy holstein tehene. Mert ugye ezek mind az evó során lettek azzá amik... :) Szép napot!
2013. aug. 30. 07:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyetlen kérésem lenne azokhoz, akik amellett kardoskodnak, hogy a "tenyésztés nem evolúció, mert a kutya az akkor is kutya", fogalmazzátok meg a saját szavaitokkal, mitől kutya egy kutya, vagy meddig kutya és nem más faj?
2013. aug. 30. 12:22
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerű kedves előttem szóló.

A Macska nem fog kutyával párosodni, és ugyan ez vonatkozik minden más fajra is.

Az elefánt sem fog Bikával párosodni, nem lesznek utódaik, Mint ahogy a Majom sem fog emberrel párosodni,

Isten mindent nemek szerint teremtett, és nem kialakult az egyikből a másik

Mint az embernél, van Ázsiai kinézetű, afrikai kinézetű, és tudnak szaporodni, mert ember fajta.

A Kutya is Kutyával tud párosodni, mindegy milyen a kinézete.

Katy Weaver

2013. aug. 30. 14:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Katy, ez téves. Egy macska ugyanúgy képes párosodni egy kutyával, mint egy másik macskával, persze ha a méretbeli különbségek nem gátolják benne. Csak nem teszik.
2013. aug. 30. 14:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Katy Weaver!

Oroszlánnak és tigrisnek is született már közös utóda, mégis két külön fajról beszélünk (annyira, hogy jó pár alfaj van még mindkét fajon belül is). Farkas és kutya is tud utódokat nemzeni. Sőt, a növények között sok esetben teljesen mindennapos a hibridizáció jelensége, sokkal inkább, mint az állatoknál.

Szóval az alapján nem lehet semmit rendszertanilag besorolni, hogy képes-e a másik élőlénycsoport egyedeivel utódokat nemzeni vagy sem.

2013. aug. 30. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!