Ádámnak volt mellbimbója? Ha igen, minek?
Tudom, h az anyaméhben mindenki lánynak "indul", és csak később alakulnak ki a férfi szervek, hormonok.
Épp ezért a kérdés elsősorban a kreacionistákhoz szól, akik tagadják az evolúciót. Miért rakott Isten mellbimbót Ádámra?
OFF: én úgy emlékszem hogy KÖZÖS gonádtelep van, amiből valóban tesztoszteron hatására leszel fiú, de lány kialakulásához is kell valamilyen hormonszerűség, de már elfelejtettem a nevét (csak ennek a zavara rendkívül ritka).
Illetve mi köze a mellbimbónak a tesztoszteronhoz meg a gonádtelepekhez? Újszülött fiú és lány mellbimbója közt lenne különbség?
(Nem kötözködésből, ha tudsz többet erről a témáról tényleg érdekel!
Ha fogalmad sincs a témáról csak mentálisan maszturbálsz meg provokálod a kreacionistákat, akkor vedd figyelmen kívül a kérdésemet!)
# 1
Megismételted a kérdésemet: volt-e mellbimbója? Ha nem, akkor a mai férfiaknak hogyhogy van?
# 2
Mivel a Biblia szerint tőle származunk, és nekünk van, neki is kellett, hogy legyen. Logic.
# 3
# 4
Az esztétika totál szubjektív. Miért lennénk kevésbé esztétikusak mellbimbó nélkül?
#3 vagyok
A cikk azt írja hogy a prolaktin hatására indul be a tejtermelés. De a kérdésem az volt hogy egy fiú meg egy lány újszülött mellbimbójában van-e különbség?
# 6
"a kérdésem az volt hogy egy fiú meg egy lány újszülött mellbimbójában van-e különbség?"
Nem hiszem.
Amúgy ennek mi köze a kérdéshez?
# 9
Mert nincs közte összefüggés, és a kérdés még mindig nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!