Ha az univerzum léte mögött intelligencia áll, miért léteznek bolygók a Naprendszeren kívül is?
"És nehogy azt hidd már, hogy az emberiség miatt jött létre a világegyetem."
Nem hiszem. Pont erre utal a kérdésem is.
De vannak akik ezt hiszik, kíváncsi vagyok, elgondolkodtak-e már ezen.
A legfelső intelligencia,a minden létező forrása,a végtelen Szeretet,vagyis Isten.
Ő,meg akarja élni szeretetét,s ezért örökké alkot,fenntart.
Ez,az élet értelme.
Aki enervált,vagy beteg,merítsen erőt az élet forrásából,és szeressen!
Szeresse önmagát,az embereket,a természetet,és mindezek Alkotóját!
'Univerzum' ['Világmindenség'] feltétele az, hogy nem csak a Naprendszer legyen, hanem rajta kívül is létezzen számtalan égi objektum.
Ha a Mindenek Felett Álló Intelligencia Univerzumot akart teremteni és azt teremtett, nem állhatott meg a Naprendszernél.
Lehet, hogy más csillagrendszerekben is léteznek más bolygók, ahol egy-egy bolygón létezik valamilyen fajta élet. Ők meg úgy gondolják, hogy ő miattuk jött létre a Világ :)
Nem kell mindenkinek mindenről tudnia.
30-40 éve, az Internet és a sok tv csatorna elterjedése előtt, még azt sem tudtuk, hogy egy-egy szomszédos országban mi történik. Vagy nem hallottuk rögtön, hogy a Föld másik felén lévő állatkertben kis zsiráf született. :D
Lehet, hogy x év múlva már más csillagrendszerekről is olyan természetes lesz infót szerezni, mint ma bekapcsolni a tv-t.
Mert Isten folyamatosan teremt alkot.
CSAK A NAPRENDSZER 6000 éves és rajta az élet. A világegyetem ki tudja hány milliárd, trilliárd stb? És vajon vannak-e párhuzamos univerzumok? Melyekben szintén vannak bolygók, csillagok, galaxis ok
Mert Isten folyamatosan teremt alkot.
CSAK A NAPRENDSZER 6000 éves és rajta az élet. A világegyetem ki tudja hány milliárd, trilliárd stb? És vajon vannak-e párhuzamos univerzumok? Melyekben szintén vannak bolygók, csillagok, galaxisok. Valamint sok, sok más teremtett lények.
És ök élik a végtelen örök életüket amelyhez hamarosan a földi üdvözültek is csatlakoznak.
Csak a Földön elő teremtmények (az ember bukott el). De ennek is hamarosan vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!