Most akkor hogy is van ez a Jézus története?
FIGYELEM!
Senkit nem akarok provokálni!Csak véleményekre vagyok kíváncsi!ÉS kérlek ne esetek egymásnak!
A képről csak előszóban annyit hogy utánanézetem!
# 41
Akkor miért is írják hogy az ókori Egyiptomban is voltak keresztre feszítéses kivégzések...
"A keresztény egyház átvette ezt a szokást,"
Hát igen mint a pogány karácsonyfa állítást...
Egyszer azt hozod fel ellenérvnek hogy "nincs írásos bizonyíték" utána ne érvelj olyannal amire te is mondod hogy "nincs rá írásos bizonyíték" kicsit hülyén hat.
És utánanéztem a képen szereplő mitológiai lényeknek akik Jézus előtt léteztek... és gyanús hasonlóságok felfedezhetők... amiből idéztem is 1-2t
Vidiripi
"Nagyon jól tudjuk hogy az emberek milyen álszentek mind vallásban mind a politikában..."
Valóban álszentek ez igaz. De olyan embert még nem láttam aki a saját hazugsága miatt vállalná a halált úgy hogy tudja hogy elkerülheti azt.
"Én meg azt látom hogy sok a hasonlóság más mítoszok és a bilia között!"
Ha csak azt a fényképet nézem amit belinkeltél akkor én is erre a megállapításra jutnék. De ennél jóval több információ hozzáférhető amiből kiderül ,hogy még feleannyi hasonlóság sincsen mint amennyit beakarnak állítani.
"Azt hiszed csak a keresztények haltak meg a vallásukért?"
Ezzel most azt akarod elismerni hogy a keresztények nem egy összeollózott hazugság miatt adták az életüket? Pl. druidák is haltak meg a saját hitükért!
"Más vallásokban ezek ugyan úgy előfordultak hogy meghaltak a vallásukért ugyan úgy igaznak hiszik az ő vallásukat."
S más vallásokról is azt állítják hogy úgy lettek összeollózva? Krisna pl. hogy jutott el Jeruzsálembe?
"Más vallású emberek ugyan úgy vélekednek a saját vallásukról mint ahogy most te, ugyan úgy kiemelnek valami történeten vagy szöveget vagy példát a vallásuk bizonyításáért mint te..."
És mit akarsz ezzel mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!