S. O. S. A golgotai kő miért utal az újszövetségre? Mi a története?
1: ez vallásos téma.
2: nem szeretjük az álkérdéseket.
3: a térítést meg kifejezetten utáljuk.
4: de leginkább mindezt együtt!
ez meg miért térítés??
Iskolai feladatom van és szerintem a kultúra és művészet témába remekül illik a biblia.
A vallás a vallásos fórumra illik.
Máshova meg NEM illik.
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de továbbra is a művészeteken belül vagyunk.
Megkérnélek, hogy a vallással kapcsolatos művészeti kérdéseket a "Vallás" alkategóriába tegyed.
Köszönöm a megértésed.
megvan a válasz, neked pedig, kedves válaszoló kellemes március 15-ét.
sajnálom, hogy nem érted a magyarázatomat, remélem rájössz majd, hogy utolsó válaszod komikusnak hat.
De azért próbálj meg továbbra is a társadalom hasznos tagja maradni, és keress egy hobbit is.
Én meg úgy látom, hogy most, mivel a kérdés kikerült normál, nagy forgalmú fórumról, ahova eredetileg tetted, és így már nem felel meg az eredeti célodnak, már nem érdekel téged.
Nemsokára kiírsz majd egy hasonló kérdést, hasonló fórumra.
Ja, biztos.
Kb,. 5 perc alatt lepontozták az összes válaszom 0%-ra, miközben a kérdezőn kívül nem írt senki.
Ez csak úgy működhet, ha valaki (pl. a kérdező, mivel más még nem olvasta ilyen gyorsan) belépett jó sok névről és pontozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!