Most akkor hogy is van ez a Jézus története?
FIGYELEM!
Senkit nem akarok provokálni!Csak véleményekre vagyok kíváncsi!ÉS kérlek ne esetek egymásnak!
A képről csak előszóban annyit hogy utánanézetem!
# 28
Gyanús összefüggések vannak a biblia előtti mitológiában...én efelett nem tudom becsukni a szemem.
# 29
Jah és ismerem a bibliát mert elolvastam!
Nem tudom ebbe mi a furcsa...
30.Hsz!
Nem tudom elképzelni,hogy egy hitoktató-akár katolikus-olyan gyatra hatékonysággal tanítana,mint amilyen tudatlanságról teszel bizonyságot!
Kedves Kérdező!
Ezt jelentetted ki:
"Senkit nem akarok provokálni!Csak véleményekre vagyok kíváncsi!ÉS kérlek ne esetek egymásnak!"
Ezzel szemben végig provokálsz,és nekiesel annak,aki rátapint műveletlenséged bizonyítékaira.
# 34
Mert provokálnak!
# 33
Jó akkor ne hidd el!Nem tudom mi abba a hihetetlen hogy valaki meglát valamit és nem csak csőlátással néz előre!
Vidiripi
"Nagyon gyanús hogy Jézus történetét csak összeollózták más mítoszokból..."
S ebben a gyanús történetben honnét van kiollózva az a rész amikor maga az Isten küldi el a saját fiát hogy bűnös emberekért haljon meg?
S egyszerű földi halandók meg is ölik őt!
Sőt az Isten Fia szolgál a földi halandóknak. Ezek honnét lettek kiollózva?
Hogy Jézust be kell fogadnunk az életünkbe. Te olvastad a Bibliát így tudod hogy ez mit jelent! De ezt honnét ollózták?
És kik ollózták össze ezeket a dolgokat? S ha ezt tették miért haltak meg egy hazugságért. Sem politikai sem katonai hatalmat nem szereztek és nem is törekedtek erre a tanítványok. Ha így lett volna akkor pont azzal a tanítással mentek volna szembe amelyet elvileg ők maguk találtak ki vagy ollóztak össze.
De ha ennyit dolgoztak vele akkor miért mentek volna ellene? S még egy dolog nem is halmoztak fel vagyonokat a tanítványok! De az életüket azt feláldozták.
"Nem tudom mi abba a hihetetlen hogy valaki meglát valamit és nem csak csőlátással néz előre!"
Én tudod mit láttok? Azt hogy kizárt dolog hogy egy kitalált hazugságért az életüket adták. Én sem halnék meg egy hazugságért! Hiszen itt keresztények ezreiről van szó. Nem egy szűk csoportról. Az akkori főpapok Jeruzsálemben kézzel-lábbal tiltakoztak hogy a keresztények Jézusról ,Jézus nevében tanítsanak. Nem csak bebörtönözték őket de meg is ölték és nem is csak néhány embert hanem ezreket. S ugyan ezt tették a Római Birodalom más területei is. Sőt magát Jézust is halálra ítéltették. Ha csaló volt akkor egyszerűbb lett volna ha nevetségessé teszik őt és akkor maga a nép űzi el és probléma letudva. De nem ez történt!
"Ha így lett volna akkor pont azzal a tanítással mentek volna szembe amelyet elvileg ők maguk találtak ki vagy ollóztak össze."
Nagyon jól tudjuk hogy az emberek milyen álszentek mind vallásban mind a politikában...
Azt hiszed csak a keresztények haltak meg a vallásukért?
Más vallásokban ezek ugyan úgy előfordultak hogy meghaltak a vallásukért ugyan úgy igaznak hiszik az ő vallásukat.
Más vallású emberek ugyan úgy vélekednek a saját vallásukról mint ahogy most te, ugyan úgy kiemelnek valami történeten vagy szöveget vagy példát a vallásuk bizonyításáért mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!