Miért nem hiszel Istenben?
Földönkivüliek-ben jobban hiszek és miért mert:
1. Ahogy a Földön is úgy más bolygón is lehet élet
1.Isten az pedig mindenhol ott vanakkor pedig látni lehetne igy nincs semmi
2. UFO-kra már több jel (gabonakör,jelenések) voltak
2. Istenél semmi 1-2 embernek jelenés esetleg biztos álmodta
Nem tudom eldönteni hogy higgyek-e!Kevés a bizonyosság!Bár...;tegnap hallottam egy érdekeset,ami rám is igaz:"A műtőasztalon senki sem ateista!"
Sok minden jót,ami történt velem tulajdoníthatnék a gondoskodó Istennek,de mondhatom azt is ,hogy én tettem érte, vagy szerencsém volt.A rossz dolgokra ez ugyan így.
No,én így volnék ezzel!
"Szerintem semmilyen létjogosultsága nincs egy olyan vallásnak a 21. században, aminek a nevében ártatlan emberek ezreit kínoztak és gyilkoltak meg, köztük zseniális tudósokat és művészeket."
Igazán nem akarok kötekedni, de olyan pártnak vagy eszmének van helye a 21. században, mi 100 millió ember halálát okozta világszerte (kommunizmus)?
Szerintem Istenről onnan tudunk, hogy valaki elmondta nekünk, hogy van. De utána, mindenkinek magánügye, hogy hisz-e benne.
De tény, hogy a vallás, de inkább ez egyháznak van egyfajta közösségépítő ereje, és ez fontos lehet a mai világban.
Mondjatok nekem egy jó érvet amiért hinnem kéne istenben! Nem értem miért kéne. Semmi okunk nincs rá, ugyanis egy létező, racionális jel sincs arra, hogy létezne.
Inkább az lenne a jó kérdés, hogy miért hiszel istenben?
Valamint, melyik istenről van szó?
Mert ismerni lehet néhányat:
Görög istenségek: [link]
Egyiptomi istenségek: [link]
északi deitások és hősök: [link]
Afrikai deitások: [link]
Finn deitások: [link]
gyakori germán istenek és szellemek: [link]
kelta deitások: [link]
maja: [link]
római deitások: [link]
japán istenségek: [link]
továbbá: [link]
És még nincs itt az összes. Tehát melyik istenre gondolsz? (ezt nem kötekedésként írom, hanem egy érvként)
18:09-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!