Miért nem hiszel Istenben?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 06:22
1/37 anonim válasza:
ha játszani akarsz, menj a homokozóba, ne itt tegyél fel idióta kérdéseket.köszi.
2/37 anonim válasza:
mert az tök logikátlan, hogy isten teremtette a Föld-et. A Földet a világűr teremtése és te is ahogy akár ki más ezen a bolygón. Fizikával, kémiával minden elmagyarázható de isten-nel nem. A biblia is mindig ellenezte, hogy a föld gömb és láss csodát isten könyve tévedett hát akkor isten se tudja maga, hogy mit teremtett? nemtudja elmondani a hivőinek meg prófétáinak hogy . hopsz a föld nemis lapos
3/37 anonim válasza:
Mert ha létezne, akkor nem hagyná hogy sok ártatlan ember, gyerek szenvedjen értelmetlenül a világon. Ha létezik is akkor nem igazságos, és jó.
4/37 Böse válasza:
Szerintem semmilyen létjogosultsága nincs egy olyan vallásnak a 21. században, aminek a nevében ártatlan emberek ezreit kínoztak és gyilkoltak meg, köztük zseniális tudósokat és művészeket. Ezen felül ott van még a gyerekmolesztálás, meg a fényűzés: szerintem ha egy ukrán püspök 650 lovas, V12-es S-es mercivel jár, arra mondhatjuk hogy bort iszik és vizet prédikál, nonszensz...
5/37 anonim válasza:
én hiszek istenben, de nem a ti istenetekben.
6/37 anonim válasza:
hiszek benne.én csak az egyháznak nem hiszek.
7/37 anonim válasza:
én is hiszek benne,de nem a bibliai istenképbe,hanem az intelligens energiában,ami/aki mindenhol ottvan,és nincsenek emberi rossz tulajdonságai,maga a szeretet,és ránkhagyja a döntéseket,a sorsunkat.Ő csak van,hogy legyen élet..hogy mi mit kezdünk vele,azt ránk bízta!
8/37 anonim válasza:
Vallásos iskolába jártam, gyerek fejjel hittem Isten létezésében. Aztán mikor az alig pár hónapos lányomat már másodszorra kellett kórházba vinni az éjszaka közepén elkezdtem kételkedni. Hiszen milyen bűne lehet egy ilyen csöppségnek? Miről tehetett ő akkor? Szörnyű szenvedésen és fájdalmakon kellett átesnie és Isten, akiben mindvégig hittem és imádkoztam hátat fordított nekünk!
9/37 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy hívő vagyok. Csak feltettem egy kérdést. Kíváncsi vagyok hogy aki nem hisz Isten létezésében miért nem(?). Én nem mondom hogy hiszek de azt se hogy nem. : ) Köszi a válaszokat! Írjatok még! Az elsőt viszont nem igazán értem..
2010. jún. 4. 13:56
10/37 anonim válasza:
Mert nekem nem bizonyítja semmi a létezését, egy pont olyan történetnek, elméletnek tartom mint a többit. Nem hiszek benne, hogy van valami isteni erő, ami mindent tud, mindent ért, mindent mozgat. Ha így lenne nem lenne megkérdőjelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!