Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A szülők miért erőszakolja, a...

A szülők miért erőszakolja, a saját gyerekére a szülő sajátos beteges vallásait?

Figyelt kérdés
Miért nem hagyják,hogy a gyerek saját maga döntse el hogy miben hisz?
2017. máj. 31. 12:58
1 2 3 4 5
 31/42 követ62 ***** válasza:

Isten örökkévalóságához a 6000 év (MIÓTA A FÖLD LETEZIK) annyi mint egyetlen szempillantás ezredrésze (de lehet meg ezzel is sokat mondtam).

Persze nekünk embereknek sok. De nem ez számít.

Kerdezed a szülők miért erőltetik a vallást gyerekeikre?

Hidd el ez a legkisebb proléma.

Az lesz az igazi nagy gond, amikor az állam fogja ugyan ezt tenni, még a nemhivőkkel is. Amikor megmondják mit, mikor és hogyan higgyünk.

Amikor a lelkiismereti szabadság durván a sárba lesz tiporva.

Az sem baj, ha nem hiszed.

ui: Hogy kerül ide az evolúció? Olvasd végig a kommenteket!

2017. jún. 3. 13:42
 32/42 anonim ***** válasza:
Azért ez érdekes.. Szóval, "Isten örökkévalóságának" egy szempillantás a Föld teremtése... de attól nem sokkal több a Világegyetemé - a ti szemszögetek szerint - akkor "Isten örökkévalósága" önmagában mégsem több egy szempillantásnál? :D
2017. jún. 3. 13:55
 33/42 anonim ***** válasza:
73%

".6000 év (mióta a föld létezik).."

Oké, köszönjük. Ezekkel a kommentekkel csak a keresztények hírét rontod, mert azt a képet terjeszted róluk, hogy gyökerek.

2017. jún. 3. 14:18
 34/42 követ62 ***** válasza:

Kedves #33.

Hidd el annyira nemzavar az amiket írsz.

Jézust a farizeusok le sátánozták. Ki vagyok én, hogy többet higyjek magamról Jézusnál.

Nem leszek se több, se kevesebb attól, hogy sziplán csak gyökér vagyok. Vagy netán fanatikus szektás, vagy bármi.

Tudod a türelem a királyok erénye.

Mivel én a legnagyobb Király gyermeke vagyok, igyekszem gyakorolni a türelmet.

Ha élve érem meg Jézus eljövetelét, csodálatos lesz. Ha el altat és csak a feltámadáskor látom meg Őt akkor sem veszitek semmit. A lényeg, hogy örömteli lesz a találkozás.

2017. jún. 3. 16:56
 35/42 követ62 ***** válasza:

Kedves PencrogtTivald.

Pontosabban azt irtam a 6000 év nem több az örökkévalósághoz KÉPEST mint a szempillantás ezred resze.

2017. jún. 3. 17:04
 36/42 anonim ***** válasza:
Jézus hol állítja, hogy a Föld 6.000 éves?
2017. jún. 3. 17:10
 37/42 anonim ***** válasza:

követ62

te pont az a fajta vallási fanatikus vagy aki élve égetett el embereket mert nem értettek egyet az egyházi tanokkal

ilyenkor nagyon szégyenlem hogy egy anyanyelvet beszélünk és egy országból származunk

te az a szemellenzős "abiblia azt írta" buta ember vagy

a te fajtádat csak sajnálni lehet hogy ilyen buta és egyben csodálni is hogy ennek ellenére tudsz írni

2017. jún. 3. 17:10
 38/42 anonim ***** válasza:

Kedves követ62!

Akkor mi az örökkévalóság? Mikor kezdődött, meddig tarthat?

Vagy ha végtelen: mi értelme 6000 évet hozzá viszonyítani, mert az esetben mégcsak szempillantás sem. Sőt, mégcsak femtoszekundum sem [érdekesség: ilyen nagyságrendű a Pí-Víz lejárati ideje] illetve: miért pont 6000 év? :)

2017. jún. 3. 17:29
 39/42 követ62 ***** válasza:

Oké, oké.

Értem én mindneki felvetését.

Csak kérdezem akkor és ilyenkor MI VAN?

SEMMI!

Én kifejtettem a gondolataimat. SOHA nem állítottam, hogy bárkinek is EL KELL FOGADNI.

Ti ezt én azt!

Fanatikusnak gondoltok? ÉS?

Próbáljátok már a fejecskétekbe tuszkolni NEM AZ LESZEK AMINEK TI GONDOLTOK! (Akkor sem, ha jót gondoltok róllam.)

Ennyi!

2017. jún. 3. 20:46
 40/42 anonim ***** válasza:
Azt hiszik, hogy jót tesznek vele. Azt hiszik, hogy a vallás a legnagyobb ajándék, amit adhatnak, nem pedig olyasmi, aminek a túlzásba vitelétől az ember egy határeset elmebeteg benyomását keltheti.
2017. jún. 5. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!