A szülők miért erőszakolja, a saját gyerekére a szülő sajátos beteges vallásait?
2Nézzük meg az ún. Isten nélkül élőket. Vajon ők mire fizetik ki a "plusz adót"? Cigaretta, alkohol, drog, vagy "csak" szerencse játékok, egészségtelen ételek, majd az orvosoknak, mert mebetegszenek ezektől stb."
cigaretta: nem dohányzom
alkohol: na jó szilveszterkor iszok egy pohár
gyerekpezsgőt
drog: azt szoktam, befigyel 1-1 szem aszpirin ha nagyon fáj a fejem
szerencse játékok: rendszeresen snapszerozok a nagyival sőt ha jönnek a szomszédmamók zsírozunk is
egészségtelen ételek: ez alatt mit is értesz? semmilyen vegyszer és adalékanyagot nem tudsz teljesen kizárni, hiába csalánlével permetezem a kertet már a csalánra is az az eső esett és felszívta ami 2 megyével odébb a szemét lerakóból párolgott fel, sőt a szomszéd telektulaj permetszere is ráfújódik az én fáimra ha úgy fúj a szél
a mi telünkön termelt takarmánnyal eteti testvérem a nyulait, csibéit, disznóit azt esszük
ennél egészségesebben nem lehet táplálkozni a mai világba
bizony a züllött ateisták, orvos neked kéne
Azal, hogy a hús nem járul hozzá semmilyen betegséghez nem értek egyet. De nem csak én, mert vannak kutatások melyek bizonyítják.
Hogy pedig a keresztények nem úgy táplálkoznak ahogy a Biblia írja azzal sem.
Mert, ha egy mérnök megalkot egy autót azt is meghatározza milyen üzemanyaggal menjen.
Az embert Isten alkotta így Ő tudja legjobban mi jó neki, hogy nelegyen beteg, vagy hosszabban életben maradjon.
De legyen mindenkinek hite szerint.
"Azal, hogy a hús nem járul hozzá semmilyen betegséghez nem értek egyet. De nem csak én, mert vannak kutatások melyek bizonyítják. "
ha az ősember nem evett volna húst most nem írhatnál ilyen hülyeségeket, az állati fehérje az agy fejlődésének egyik alapanyaga nélküle nem tudna ilyen szintre szintre jutni az emberi törzsfejlődés
de gondolom te az ordító bizonyítékok ellenére sem tudod az evolúciót megérteni mert ellentétben van a konzervatív 6 nap alatt lett minden nézetteddel
Kedves kérdező.
Vallásokat írtál?
Oké. Akkor válaszoljon az is aki másban hisz.
Én keresztény vagyok. Nem hiszek kitalált isteneknek. A Biblia Istene Elő és Létező. Nekem (de a környezetemben sokaknak) már sokszor bizonyította.
Ha pedig vallási témát vetsz fel annyit illene tudnond, hogy Butha nem isten.
Az evolúciót nem MEGÉRTENI nem tudom, hanem ELFOGADNI!
De engem NEM ÉRDEKEL TE miben hiszel.
Úgy is mindenkinek nyilvánvaló lesz hamarosan. Csak TÜRELEM! ;)
Kedves #21.
Akinek nem inge, ne vegye magára. Akinek viszont inge, az öltözzön fel.
kedves követ62 nevű felhasználó
te mondtad hogy a narkós, bagós, egészségtelenül zabáló, alkoholista ATEISTÁK
nem vettem semmit magamra tájékoztattalak mekkorát tévedsz és nem először
"Az evolúciót nem MEGÉRTENI nem tudom, hanem ELFOGADNI! "
ha értenéd és felfognád nem elfogadás hanem tény kérdése
de várom magyarázatod a tárgyi bizonyítékokra amit fosszília néven szokás nevezni és elég jól nyomon követhető rajta az evolúció
esetleg azzal magyarázod hogy a sátánod elásta megkövesítette és odaterelte a paleontológusokat hogy alááshassa a hited?
ne nevettess
Hajj-jajj-jajj, miért van az, hogy ebben a topikban bármilyen random kérdésnél evolúció vs. kreac vita lesz?:D
Talán, hogy ne tudjak aludni? LOL XD.
Kedves követ62!
már mióta várjátok hogy visszatér az istenetek jaj hagyjukmár!
Ui:meg azt nem értem hogy feltettem egy "vallásos" kérdést és hogy jön ide a hús cigi alkohol drog rossz?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!