Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha ateistaként látnád a...

Ha ateistaként látnád a lebegő Jézust, akkor te megtérnél, vagy inkább bejelentkeznél egy pszichiáterhez?

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
6%

látnék egy kócos lebegő alakot aki azt magyarázza nekem hogy ő jézus? megkérdezném tőle hogy elsőként melyik? mert az ő korába kb a jézus olyan volt mint nekünk a János, felszállsz egy buszra elkiáltod magad "hé jani" vagy 5 en odanéznek

megkérdezném a mellettem állókat hogy látnak e egy tetves szakállú fószert itt lógni meló helyett?

bevizsgáltatnám munkahelyemen a levegőtisztítót mert a keton megint szivárog?

meggyőződnék elsőre hogy ez a szakadt büdös szájú retkes muksó tényleg lebeg e vagy ki van kötve?

ha mindre nem lenne a válasz akkor sem térnék meg hisz nem én vagyok a legokosabb ember a világon így nem is állapíthatom meg hogy valóban lebeg e, vannak erre szakemberek, nem vagyok én egyház hogy megmondjam a tutit és a vágott sebre nyomókötés helyett 3 miatyánkkal reagáljak

2017. máj. 17. 09:24
 22/23 anonim ***** válasza:
55%
ha meglátnàd leebegve a rózsaszín hétszemű uszonyos spagetti szörnyet, mmit tennél?
2017. máj. 18. 00:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Engem rögtön az érdekelne, ha látnék egy repülő fószert, hogy miképpen csinálja?

Döbbenetes lenne, az igaz, de talán antigravitáció lehetne a háttérben, vagy valamilyen mágneses taszítás, esetleg láthatatlan kötelek tartják és nem látom a damilt, nagyjából mint bármilyen más bűvészmutatványnál, megjegyzem van ilyen mutatvány, legalább egy tucatot láttam már, van aminek a trükkjét is ismerem, így keresnék valamilyen természetes magyarázatot a látványra, vagy elfogadnám azt, amit egy csomó hasonló bámulatos trükk esetében, hogy nem tudom a magyarázatot.

Vallásos dologra semmiképpen még csak nem is gondolnék, távol áll tőlem, az egész egy aluldefíniált, bizonyítatlan agymenés, mese, vagy babona.

Nagyjából úgy állnék hozzá, mint egy új technikai eszközhöz, amiről nem tudom, hogyan működik, még véletlenül sem az jutna eszembe, hogy csoda, vagy varázslat van a hátterében.

2021. máj. 23. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!