Hogyan írassak fel pelenkát? Autista vagyok és ördögi köröket futok. Az urológus pszichiáterhez küld, a pszichiáter meg vissza. Mit lehet tenni ilyenkor? Éjszakai vizelettartási problémám van.
Háziorvosom nem írhatja fel. Urológus nem tud megvizsgálni, mert nem tud hozzám érni. Saját magam csináltattam egy kismedencei CT-t és a háziorvosom egy vérképet. Minden rendben, ennek ellenére az urológus nem fogadja el és elküld a pszichiátriára.
A pszichiáter a diagnózisaim ellenére - nem egy, hanem 3 is van- nem veszi figyelembe, hogy autista vagyok, azt mondja hogy maximum autisztikus, és visszaküldött az urológiára. Nem látott még magasan funkcionáló autistát. Nagyon kellemetlen az egész. A pelenka nagyon drága, én pedig csak fél állásban tudok dolgozni, amikor tudok, és kemény 20 ezer forintom van emellett fogyatékossági támogatásként. Kezd rámenni erre az idegrendszerem.
Kérem valaki segítsen!
Keresel a környezetedben egy idős embert, akinek talán könnyebb kijárnia, hogy a háziorvos is felírja neki. Minden egyes felíratásnál adsz neki a szívességért egy bizonyos összeget. Így kapsz is, de olcsóbban.
Vagy másik orvosnál próbálkozol.
Vagy vízhatlan matracvédőt veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!