Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Mi lenne ha azt mondanám h a az az isten akit a keresztények imádnak valójában a gonosz. Lehetséges h ez az isten Jézus arcát és testét eltorzította majd a pokolba száműzte, majd az ő kereszthalálának legendáját felhasználva híveket szerzett magának. Érdekes nem h a középkorban a boszorkányokat elégették, pedig ők csak a természet erőit felhasználva gyógyítottak. Az is lehet h ez az "isten" ölette meg őket a híveivel mert Jézus felemelkedését akarta meghiúsítani, ugyanis ezek a boszorkányok lehettek Jézus hívei, aki egy jobb világot akart teremteni. Gondoljatok bele! Miért van a legtöbb Dél-Amerikai országban éhezés? Elvégre bigott katolikus államok. Várom a válaszotokat.2010. máj. 10. 11:28
1/24 anonim válasza:
Sokat szívtál, ideje lenne egy elvonónak.
3/24 anonim válasza:
Ez most így ebédidőben túl sok(k),és magas labda:-)
4/24 anonim válasza:
"Érdekes nem h a középkorban a boszorkányokat elégették"
Ezt már ott bukod, hogy a boszorkányégetés kb. 1450-1750 között volt divat, vagyis leginkább az újkorban.
"pedig ők csak a természet erőit felhasználva gyógyítottak"
Légből kapott állítás.
"ezek a boszorkányok lehettek Jézus hívei"
Hogyne, biztos.
"Miért van a legtöbb Dél-Amerikai országban éhezés?"
Konkrétan 1 dél-amerikai országban (Bolíva) lehet időnként éhezésről beszélni.
5/24 anonim válasza:
igen. és a sátán b..zi és Szaddam a szerelme.
6/24 anonim válasza:
Régebben mindíg azt gondoltam,hogy a Sátán írta a bibliát az emberek megtévesztésére..aztán rájöttem,hogy a Sátánt is az emberek megtévesztésére hozták létre az emberek..Magyarán szólva aki a bibliát követi,kb 30 százalékban teszi jól,(szerintem,és bocsánat)azt is csak azért,mert vannak benne olyan erkölcsi dolgok,amik fontosak az életünkben!Szeresd felebarátod,ne ölj,ne lopj,ne paráználkodj(élj normális szexuális életet),de ezek mellett sokszor ellent mond saját szavainak,az emberek meg nem veszik észre..olyan ez,mintha elhúznák a mézes madzagot,majd a végén a csuklójukra tekerik,és észre sem veszik,hogy saját maguknak is kárt okoznak.Az egyház meg röhög rajtuk,pedig ők jószívű emberek...
7/24 anonim válasza:
És Jézussal takarózik,aki az egyik legnagyobb messiás volt,kitekerik a szavát,és ellenségessé változtatják,hogy "kardot hoztam"Meg ilyenek..Inkább szeretetet és megértést hozott,nem háborút szított..
8/24 anonim válasza:
Érdekes történetet szedtél össze mitológiából de leginkább egy fantasy történetre emlékeztet ami nagyon távol van a valóságtól.
Számomra a biblia hiteles forrás az igazsággal kapcsolatban,talán hasznosabb volna számodra ha elolvasnád mint fantáziálsz.
Shalom
9/24 anonim válasza:
Shalom:Persze hogy hiteles,egyesek számára a Lavley féle sátánizmus hiteles,vagy a buddhizmus,vagy akármi más..neki éppen ez a verzió jelenleg hitelesnek alapszik,nem kell ettől még lehülyézni.
10/24 anonim válasza:
mellesleg van akinek meg a biblia a fantasy történet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!