Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha sellők léteznek akkor a...

Ha sellők léteznek akkor a Darwinizmus is és ez kizárja Isten létezését?

Figyelt kérdés

YouTube-on láttam az Animal Planet sellők című filmjét és szerintem meggyőző..

Nézétek meg!

2017. jan. 16. 10:31
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel Isten se létezik csak kitaláció!

Mivel magyarázod azt, hogy sokan megszálottan keresni kezdték a tengerben a sellőket?

A két srácot aki levideózta az esetet?

A capában talált maradványokat amit később lefoglalt a hatóság?

Ez egy igaz story csak sokan a media bűvöletében élnek és nem tudják mi a valóság!

2017. jan. 21. 18:50
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

31

Te komolyan nem tudod felfogni, hogy ez csak egy áldokumentum film?

Ha troll vagy, akkor vedd ezt választ semmisnek. ;)

2017. jan. 21. 19:05
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ismételten felhívnám a figyelmedet a Youtube video leírásában található szövegre:

"A videó tehát egy fantasy dokumentumfilm az Animal Planet-től. Úgy is lehetne mondani, hogy az Animal Planet a grönlandi sellővel csakis kizárólag látogatottságot szeretett volna növelni, ami sikerült is neki, hiszen 3,6 millióan nézték meg a filmet az USA-ban.

Tehát az igazság az, hogy egy nem létező lény hozott rekordot az Animal Planetnek. A sellőket bemutató film címe a következő: Mermaids: The New Evidence"

Még a készítők is beismerik, hogy egy fantasztikumról van szó, nem valóságról, és csak a nézettséget akarták megdobni vele. Mi az, amit ezen nem értesz?

2017. jan. 21. 19:42
 34/35 anonim ***** válasza:
# 30-as, de jó! :-) Véletlenül tapintottam rá, eskü, egy percet sem láttam az áldoksiból. De ilyenkor érzem, milyen jól lehetne keresni egy hülye blöffből! :-))))
2017. jan. 27. 01:22
 35/35 anonim ***** válasza:

láttam ezt az áll doku filmet,nekem is tetszett.

de kérdező ha rámész a vidire,akkor 1.22.43nál ki is van írva,hogy ez fikció.

mind a lény,mind a tudósok és a szonár fegyver is sci fi,nem létező dolog.

szóval szép eljátszani a gondolattal,de bevallottan álldoku volt sajnos.

evolúciós szempontból is hibás lenne az ábrázolás.

1.az összes emlős,ami átállt a tengeri életmódra vastag zsírréteget növesztett magára,különben lefagyna a hideg óceánban.

de ha megnézed a fókát,delfint,bálnákat akkor láthatod te is.

így a filmben ábrázolt lény nem tudna életben maradni tartósan a hideg vízben.

2.az orr egy sellő esetében teljesen funkcióját vesztett,ezért a filmben lévő ábrázolása aranyos,de nem logikus.

a másik sellős áll dok filmben lévő kamu ábrázolása hitelesebb amin nincsen orra-

[link]

3.a végtagok kérdése.

a tengeri életmódra átállt emlősök végtagjai megrövidültek és uszonnyá váltak.

és nem csak a kézfejük mint a sellőnek az úszóhártya,hanem az egész első végtag-

[link]

szóval lehetségesnek lehetséges lenne ez a fajta átalakulás,de másképp néznének ki,mint a filmben.

2017. márc. 26. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!