Kitalálhatok új isteneket?
83.Zsoltár 19."Hogy megtudják az emberek, hogy te, akinek neve Jehova, egymagad vagy a Legfelségesebb az egész föld felett."
Tehát egy igaz Isten van, de abban igazad van, hogy a démonok hamis istenné tették magukat, az emberek pedig istenné tettek teremtményeket, követ, fát, ruhadarabot, aranyat, ezüstöt. Ezek mind megsemmisülnek hamarosan.
Persze írhatsz történeteket kitalált istenekről, én inkább azt javaslom, ismerd meg azt az Istent, aki az életet adta és megmenti az igazságos embereket Armageddonkor.
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy mind normális hangvételű volt. Ment a zöld kéz.
Nem vagyok vallásos, egyszerűen érdekesnek találom a több istenséget magukba foglaló vallásokat. Görög, római, egyiptomi, stb. És arra gondoltam, hogy írok egy történetet, amiben ilyesfajta istenségek lennének, de én találom ki őket.
De ettől függetlenül felpontoztalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!