Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szoktad Istent szidni, amikor...

Szoktad Istent szidni, amikor nagyon rosszul mennek a dolgaid?

Figyelt kérdés

#Istenkaromlas
2016. szept. 28. 15:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem szoktam. Ilyen élethelyzetekben azon szoktam gondolkozni, hogy min lenne érdemes változtatnom ahhoz, hogy jobban alakuljanak a dolgaim.
2016. szept. 29. 07:44
 12/33 Zólyomi Attila válasza:
64%

Én megfordítanám a kérdést.

Szoktad dícsérni, vagy legalább megköszönni, ha egy két dolog jól sikerül, vagy netalántán jól mennek a dolgok?

Arról nem beszélve, hogy a jó eléggé viszonyítás kérdése. Kérdezz meg egy afrikai ehezőt... :) béke

2016. szept. 29. 07:52
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Káromkodni szoktam vele, de nem is hiszek benne. A hibáimat és sikereimet is csak magamnak köszönhetem.
2016. szept. 29. 15:47
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

13. válaszoló!

Ha nem hiszel Istenben,akkor miért szídsz egy szerinted nemlétező?

2016. szept. 29. 17:13
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondom h ku.va anyját ha egy csavart nem tudok meglazítani akkor is megkérdezed h miért szidok egy nemlétező valamit?
2016. szept. 29. 19:27
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Az Isten b*ssza meg
2016. szept. 29. 20:43
 17/33 anonim válasza:
100%
Akik szerint "ha nem hiszel benne, miért szidsz egy nemlétezőt": miért ne lehetne? Ha azt mondom, hogy "b*ssza meg az unikornis", az csak egy módja annak, hogy kiadjam magamból azt a feszültséget, ami bennem van. Amúgy pedig ha már, akkor inkább nem létezőt szidjon az ember, ne pedig létezőt, mert a nem létezőnek biztosan nem fáj.
2016. szept. 30. 00:01
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

17.Hsz!

Ezek szerint nyugodtan lehordhatom minden gyalázatos szóval édesanyádat,a füledbe ordítva,ha már nem létezik.

Csak azért,hogy kiadjam magamból a feszültséget.

2016. szept. 30. 03:26
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Szervusztok kedves hívők akik berágtak mert szidjuk az isteneteket. Nos erre magyarázatot adok. Nos én azért szidom a ti drága isteneteket MERT gyerekként hallottam hogy pl anya vagy apa is hangoztatja ez által rám is rám ragadt. És a másik ok azok ti vagytok. Mi egy jó beszólás lényege? IGEN az hogy vérig sértsük azt a bizonyos akárkit akinek mondjuk és az isten káromlás erre a célra általában tökéletes. Hisz ti is káromkodtok :D Anyáztok, k_rváztok és még sok más beszólás vagy gúny név. Akkor mi miért ne szidhatnánk orrba-szájba az isteneiteket? Én megtehetem és meg is teszem :'D
2016. szept. 30. 15:05
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

19. Hsz!

Ezek szerint nyugodtan lehordhatom minden gyalázatos szóval édesanyádat,a füledbe ordítva,ha már nem létezik.

Csak azért,hogy kiadjam magamból a feszültséget.

2016. szept. 30. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!