Szoktad Istent szidni, amikor nagyon rosszul mennek a dolgaid?
Nem.
Mert nem Ő problémák okozója, ezért eszembe sem jut Őt hibáztatni,
másrészt, amikor egy ember elkezdi felölteni a keresztény egyéniséget, akkor leszokik a csúnya beszédről, mivel más szavakat iktat be az elméjébe.S rendszeresen ezekkel táplálkozva, távol tartja a nemillő beszédeket magától.
S ha valami nem sikerül, akkor sem ezekkel a szavakkal fejezi ki az értetlenségét.
nem is tudom isten e vagy nem e
sok az isten melyikre gondolsz? van vagy 3-5 ezer
van egy rettentő ostoba kolleganőm aki azt hiszi hogy az ő hite szerint kell mindenkinek élnie mert ha nem akkor állatok vagyunk, neki szoktam mondani hogy jehova baxa meg
úgy bepörög tőle hogy van amikor elájul
lehet hogy szemét vagyok de abba nem gondol bele hogy ha ő szemétkedik hisz bármilyen beszélgetésbe kezdünk elkezdi mondogatni hogy így vagyunk bűnösek úgy vagyunk bűnösek csak az nem tűnt még fel neki hogy senki nem kérdezte a véleményét
mi sem erőltetjük rá a vallásunk vagy épp annak hiányát
de neki erőszakosan térítenie kell hiába szögeztük már le neki számtalanszor hogy KUSSOLJ JEHOVA
Ez a káromkodási forma megdöbbentő!
1.Aki hisz Istenben,hogy meri káromolni?
2.Aki nem hisz benne,szid olyat aki szerinte nincs?Ez,még egy zártosztályon elmegy,de idekint?
8.Hsz.
Isten,még oltalmát sem erőszakolja az emberekre.A hit erőltetése nem Istentől való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!