Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hozzátok szólok, ó bölcs...

Hozzátok szólok, ó bölcs Tanuk! Szabad?

Figyelt kérdés
Ó míly piciny valá én hozzátok képest. Ti szeretet fényei eme gonosz világban. Ti igaz titkok tudói, melyet csak párszázan őriztek ezen a földön, és mégis alázzattal viseltettek irántunk sátán szolgái iránt! (Akik nem tanuk) Nagy bölcsességetek az őrtorony, melyet Mózes farag néktek kőtáblába heti rendszerességgel. Én kicsinyke ember, találék vala az bibliába egy idézetet, melyet furcsállok vala: Én bizonyságot teszek mindenkinek, aki a prófécia eme könyvének beszédeit hallja: Ha valaki hozzátesz ezekhez, arra az Isten azokat a csapásokat bocsátja, amelyek meg vannak írva ebben a könyvben! Jel 22,18. Milyen vala elszenvedni a bibliai csapásokat mely titeket súlyt a ti átirt bibliátok miatt?
2016. szept. 14. 10:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Rendben, legyen belátásod szerint.
2016. szept. 15. 09:26
 22/23 anonim ***** válasza:

"többen is rávilágítottunk, legyintesz egyet..."

(Róma 3:4) . . .az Isten találtasson igaznak, még ha minden ember hazugnak találtatik is, . . .

2016. szept. 15. 10:40
 23/23 anonim ***** válasza:
82%

"(Róma 3:4) . . .az Isten találtasson igaznak, még ha minden ember hazugnak találtatik is, . . ."

Ennek még talán értelme is lenne ha mondjuk hívő-ateista vitáról lenne szó Isten létezésével vagy hasonlóval kapcsolatban. De ahhoz semmi köze amikor konkrétan tetten érhető az Őrtorony íróinak képmutatása, kettős mércéje és/vagy hazugságai.

Az a baj, kedves Opendoor, hogy egy jószándékú embernek tűnsz, de sajnos a másik oldalról pedig a legtökéletesebb példa vagy arra az agymosottságra amit egy szekta képes véghezvinni. Amikor a szektád mindenki számára nyilvánvaló hibáit sem vagy képes felfogni...

2016. szept. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!