Ha Isten végtelenül bölcs, akkor miért érzi szükségesnek a bölcsessége bizonygatását?
Azért mert a beszélő isten nem létezik, ezt az emberek kreálták, telis-teli emberi tulajdonságokkal.
Ennyi a nagy titok.Isten teremtő ereje bennünk van! Nem fog velünk beszélgetni, minden emberben kódolva van, hogyan élj mi a helyes, mi a helytelen...megkaptuk, nem? Mindent tudunk :)
Végre valaki, aki úgy gondolkodik mint én, tehát van Isten, de a Bibia hülyeség!
Jó, nem hülyeség, de az, gondolom éted mire mondom.
De, összeáll az.
Csak éppen mindenki abban hisz, amiben akar.
Mikor Hawking levezette a Világegyetem keletkezését, azt mondta: "Én nem cáfolom Isten létezését. Csak azt mutattam meg, hogy a teremtéshez nem kellett Isten közreműködése, az végbemehetett nélküle is."
"Isten az Univerzum, ő jött létre a teremtésel."
Hát ez egy eléggé sajátos értelmezése a Szentírásnak, nem gondolod? :-DD
Azért ugyan fogadjuk már el, hogy az Univerzumnak, azaz a Világegyetemnek nincs tudata.
Tömege az van neki, nem is kicsi. :-DD
- Isten az Univerzum, ő jött létre a teremtésel.
- és őt ki teremtette?
- Hát Isten.
Ez viszont már tudományos tautológia. (Fogalom meghatározása önmagával; logikai hiba.) ÉRTELMETLEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!