Ez az idézet az oldalon tevékenykedő 26%-os jehovistától van, aki bőszen hirdeti rendszeresen, hogy ő mennyivel különb nálunk, kívülállóknál. Ehhez képest ez a beszólás elég nagyfokú parasztságra vall, a keresztény eszmékkel mindenképp ellenkezik. Nyilván nem szabad általánosítani, de úgy veszem észre a legtöbb jehovista ugyanilyen alattomos képmutató, mint a 26-os, nem ő az első, aki kibújt a mézes-mázos maszk mögül. Szerintetek ők nem látják, mennyire ellentmondanak mindennek, amit Jézus képviselt?
A tanukat mint személyeket ha rendelkeztek egy kis értelemmel ne bántsátok mert ugyanojan felebarátunk, de viszont az Istenkáromló hamis kimagyarázot ógörögröl oda visza forditot, szövegkörnyezetes kikövetkeztetett sátáni szabadkőmüves okkult szekta tanai ellen harcolnunk kell, és mind azon vallásformákkal amik a hazugságot teszik igazságnak és forditva.
2016. aug. 19. 09:39
22/27 anonim válasza:
"Az a szegény tanú a kelkedet kívánja,hacsak nem vagy te is az..."
Jehova tanúi nem hisznek lélekben, ember! Én pedig nem vagyok tanú.
2016. aug. 19. 12:22
23/27 szp72 válasza:
Szerintem kérdező az a minimum, hogy bocsánatot kérsz. Ha valaki bunkó volt, az történetesen most te voltál.
2016. aug. 21. 14:01
24/27 anonim válasza:
Bizony bizony!
Ezt én is belátom.
Itt valaki szorakozott,lelke rajta...
2016. aug. 21. 17:28
25/27 anonim válasza:
Szia Kérdező
Ebbe csúnyán bele szaladtál.
De mintha nem lennél olyan lendületes, hogy elrendezd a rágalmazást amit alaptalanul kezdtél.
Ha én is általánosítani akarnák akkor kiírnák egy ilyen kérdést: Ennyit.....?
Ám erre se időm, se energiám, ráadásul nagyon pitiáner volna.
2016. aug. 22. 18:59
26/27 SIDLER22 válasza:
Nem csak egy ember van az oldalon aki 26%-os. HTML kódot átírni meg gyerekmunka.
2016. aug. 30. 11:25
27/27 SIDLER22 válasza:
Előző vagyok: Biztos az egyszerűbb emberek számára ez nem jelent semmit, de akkor a kedvükért lemondom érthetőbben. "Minden böngészőbe megjelenített információ egy oldalon egy HTML fájlban tárolódik amit kedvünkre át tudunk írni. Ha frissítjük az oldalt (vagyis letöltjük az eredeti HTML-t a szerverről) az általunk módosított HTML elvész." És aki ezzel nincs tisztában az nagyon nagy bajban van. A kérdező vagy hiszékeny vagy gyűlöli jehova tanúit ezért gondolta hogy megbuherálja a kódot és nyom egy képernyőfotót aztán felteszi ide és "had szóljon!".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!