Ennyit Jehova tanúiról?
Ez az idézet az oldalon tevékenykedő 26%-os jehovistától van, aki bőszen hirdeti rendszeresen, hogy ő mennyivel különb nálunk, kívülállóknál. Ehhez képest ez a beszólás elég nagyfokú parasztságra vall, a keresztény eszmékkel mindenképp ellenkezik. Nyilván nem szabad általánosítani, de úgy veszem észre a legtöbb jehovista ugyanilyen alattomos képmutató, mint a 26-os, nem ő az első, aki kibújt a mézes-mázos maszk mögül. Szerintetek ők nem látják, mennyire ellentmondanak mindennek, amit Jézus képviselt?
Nahh gyerekek alaptalan volt a "vád", erről most már mindenki meggyőződhet :)
Hogy egyébként ilyen eseteket minek kell kiprovokálni és arra mi lehet(ett volna) a legjobb válasz, azt mindenki eldöntheti magának.
"Ha megnézitek a linken a 14, 15-ös válaszokat ott ugyanúgy hiányzik a név, pedig az állítólag ő volt. Ugyanúgy hiányzik a név onnan is, mint a bunkó beszólásáról."
Ha valaki beállítja, hogy látható legyen a neve, az elméletileg visszafele is működik, azaz a beállítás előtt megtett hozzászólásoknál is megjelenik a neve a kérdéstől függetlenül.
pl.: opendoor esetében: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..
9 nappal ezelőtt válaszolt a linkelt kérdésre, most látszódik rajta a neve.
Ráadásul a beállításokban az alábbi olvasható:
"Ha a "Látsszon-e a neved" mezőt módosítod, lehetséges, hogy nem azonnal történik meg mindenhol a változás, de 24 órán belül biztosan mindenhol életbe lép."
Ebből kiindulva lehet én is elhamarkodottan írtam a 12-es (20:00 órás) hozzászólásomat, majd holnap meglátjuk.
Ákos13 te vagy az idióta és nem a kérdező.
"Szegény tanú"
Az a szegény tanú a kelkedet kívánja,hacsak nem vagy te is az...
Megjelent ott is a név, a vád alaptalan volt. Erről ennyit... Engem ateistaként kevéssé érint a kérdés személyesen, de ez a hamis vád elég ronda dolog volt...
Nem mellesleg mindenféle felekezetben vannak olyan emberek, akik képesek minősíthetetlen módon viselkedni, és mindenféle felekezetben vannak tisztelettudó, megfontolt emberek is. Mint ahogy őszinték és képmutatóak is.
Kedves Barátaim.
Ne veszekedjetek, legyetek békében.
Én is ezt teszem.
És nem kívánom senki lelkét, hogy meghaljon, hanem éljen örökké.
Tisztelettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!