Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondoltok a Mormon (Utolsó...

Mit gondoltok a Mormon (Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza) vallásról?

Figyelt kérdés
Kőszönöm az értelmes válaszokat!

2016. aug. 13. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Ha értesz kicsit angolul ez tetszeni fog:

https://www.youtube.com/watch?v=ckLqfX62u_I

2016. aug. 14. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem mindig az jut eszembe, hogy ez a Joe Smith elég nagy jampi volt, ha azzal a f**ggal, hogy aranylapokra írt szentségeket kapott Istentől, amit csak az ott egyszer használatos napszemüveggel lehet elolvasni, ennyi embert megvezetett, amennyit. Azért ehhez kell tehetség, nem kevés.
2016. aug. 16. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat beszélgettem, találkoztam magyar és amerikai tagjaikkal is. Szerintem valami halvány valóságalapja lehet a dolognak, az alapítójukkal tényleg történhetett valami természetfölötti dolog, amit aztán a saját szűrőjén keresztül átfogalmazott. Kicsit együgyű, bugyuta vallás, olyan az istenképe, mint egy erkölcsös, régimódi, prűd, szigorú nagybácsi :D
2016. aug. 17. 10:26
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Hozzám két csinos, amerikai származású lányka jött téríteni. Ez már önmagában elég meggyőző érv, de sajnos elvéreztek 2 óra érvelés után. Szegények. A Jehova tanúi tovább bírták, 3X2 óra után adták fel, amikor közöltem velük, hogy nem létezik/létezhet Isten szemében bűn.
2016. aug. 21. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!