Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek ki lesz az új...

Szerintetek ki lesz az új antikrisztus?

Figyelt kérdés
Most orbán a divat, igen, de én másra gondoltam. Nem tudtok egy olyan embert aki látta vagy hallotta a sátánt? A legbizarabb kultuszok amerikában? Én biztosra mondom hogy már nem felkapott a téma, viszont megnéztem a Pokol Kapuját ami az alvilág entitásáról szól, és hirtelen elkezdett érdekelni, csak zért szeretném tudni mert a New Age mozgalmasok is tüntetéseket szerveztek Venezuelában, állítólag egy csillag pályáján kerinng a föld, és Iszlám a 3. világháborúval fenyeget. Ebből mi igaz? Vélemények is jöhetnek, de főleg olyan emberek akiknek van valami személyes élményük vagy ez a szakterületük.

#jog #sátánizmus #Adolf Hitler #Antikrisztus #hatalom #New Age #Jézus Krisztus #felruházás #3. világégés #A harag napja
2016. máj. 14. 06:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Most nagy divat, hogy Merkel az antikrisztus, aztán pár hónap múlva majd az aktuális gyászhuszár lesz a következő.
2016. máj. 14. 08:31
 2/21 anonim ***** válasza:
36%

Szia!

Maga az "antikrisztus" kifejezés 4 alkalommal szerepel a Bibliában:

1. 1Jn 2,18

Fiacskáim, itt az utolsó óra; és a mint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok antikrisztus támadt; a honnan tudjuk, hogy itt az utolsó óra.

2. 1Jn 2,22

Ki a hazug, ha nem az, a ki tagadja hogy a Jézus a Krisztus? Ez az antikrisztus, a ki tagadja az Atyát és a Fiút.

3. 1Jn 4,3

És valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől: és az az antikrisztus lelke, a melyről hallottátok, hogy eljő; és most e világban van már.

4. 2Jn 1,7

Mert sok hitető jött e világra, a kik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak. Ez a hitető és az antikrisztus.

Ezekből látszik, hogy nem egy személy, hanem egy eszme.

Üdv. Péter

2016. máj. 14. 08:47
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki rágalmazza a nagy embereket és észre sem veszik, hogy itt vagyok. Ezek az emberek azt sem tudják, hogy létezem. Csak hajtogatják egymásra....
2016. máj. 14. 09:40
 4/21 anonim ***** válasza:
Hajdú Péter
2016. máj. 14. 10:35
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Darwinizmus
2016. máj. 14. 10:38
 6/21 anonim ***** válasza:
Az új? Volt már régi is?
2016. máj. 14. 11:03
 7/21 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a Korán is ír egy Antikrisztusról...
2016. máj. 14. 12:57
 8/21 anonim ***** válasza:
7. nézz már utána egy kicsit annak hogy mi is az iszlám mielőtt írnál róla.
2016. máj. 14. 14:48
 9/21 anonim ***** válasza:
80%

# 8

Szerintem te nézz utána. De NE a dzsihádfigyelőn/vigyázón/atv-n és egyéb cionista-hitgyülis oldalokon!

Ugyanis én muszlim vagyok. :)

2016. máj. 14. 15:44
 10/21 anonim ***** válasza:
Akkor légyszíves magyarázd meg hogy mi olyan érdekes abban hogy az iszlámban is benne van az Antikrisztus lévén hogy a két vallás ugyanazon gyökerekből származik.
2016. máj. 14. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!