Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek ki lesz az új...

Szerintetek ki lesz az új antikrisztus?

Figyelt kérdés
Most orbán a divat, igen, de én másra gondoltam. Nem tudtok egy olyan embert aki látta vagy hallotta a sátánt? A legbizarabb kultuszok amerikában? Én biztosra mondom hogy már nem felkapott a téma, viszont megnéztem a Pokol Kapuját ami az alvilág entitásáról szól, és hirtelen elkezdett érdekelni, csak zért szeretném tudni mert a New Age mozgalmasok is tüntetéseket szerveztek Venezuelában, állítólag egy csillag pályáján kerinng a föld, és Iszlám a 3. világháborúval fenyeget. Ebből mi igaz? Vélemények is jöhetnek, de főleg olyan emberek akiknek van valami személyes élményük vagy ez a szakterületük.

#jog #sátánizmus #Adolf Hitler #Antikrisztus #hatalom #New Age #Jézus Krisztus #felruházás #3. világégés #A harag napja
2016. máj. 14. 06:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az Iszlámban az Utolsó Nap eljövetelét 10 nagy jel fogja megelőzni:

[link]

Az egyik jel ezek közül a hamis messiás eljövetele.

A nagy jeleket kis jelek fogják megelőzni, ezekből kb. 75 van.

És az az érdekes, hogy néhány kivételével szinte mind már bekövetkezett:

[link]

2016. máj. 14. 18:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Megdöbbentő, hogy hány futóbolond jár közöttünk az utcán. :(
2016. máj. 14. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Én csak Krisztus Antit ismerek.
2016. máj. 14. 21:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Így értettétek? https://www.youtube.com/watch?v=Hv_DexA5Z78 Egy kis pillanat, hátha felnőttök. Az igazi muszlim közösség elítéli az Iszlám tettét. Ez nem változtat olyan sok mindenen, viszont a pénteki Khutbák is nagy dolgokat adnak az emberhez. Ez pedig a bizonyíték hogy látták az antikrisztust! https://www.youtube.com/watch?v=Gdylu6xZr7A Én a New Age híve vagyok, de nem a gyökér fajtából. Okosok, veszélyeztetem a pozíciótokat. Jöhetnek a halálos fenyegetések! Kérlek élőben. Na meg egyébként is nem is olyan rossz muszlimnak lenni ha tartózkodsz mindentől és MÉLYEN vallásos vagy. Az Iszlám állam egy fegyveres politika. Egy szabotáns amit le kell söpörni. Az oroszok azzal viccelődnek hogy Putyin az mert olyan kopasz mint bármelyik pap lenne. Ezt sértésnek veszik a keresztények, bár az tény hogy Sztálin után én nem tudnák jobb antikrisztust, Hitlerről pedig a hazug zsidók terjesztik hogy 10 millió fajtársukat ölte meg. Ez egy büdös rágalom! Én is gyűlölöm a nácikat, de legalább volt okuk hogy befogják a zsidók száját, 6 milliót öltek meg, ebből 1,2 milliót Auschwitzban, (a 10% zsidót értem) 2 milliót legfeljebb a többi táborban, vagy 90 ezret az utcán és a Német Zsidók 80 ezres szövetségét is felszámolták, ha jól tudom az utcán lövöldözték le őket. A Ku-Klux Klan is elég felkapott lett ha erről beszélek, viszont volt egy olyan eset ahol Frean Hostesban keresztre feszítették a civileket az utcán és ÉJFÉLKOR felgyújtották őket, ordibáltak és körüljárták a kereszteket, párat a házuk előtt akasztottak fel. Ezek voltak az Igazság Megtalálői (Finder os Truth) nevű paramilitáns gyilkos szekta szervezet akik behálózzák fél amerikát és gyilkolják az afro amerikaiakat meg a különféle ártatlan őslakos indiánokat, ők felelősek több erdőtűzért is és 20 évvel ezelőtt Washingtonban robbabntottak fel egy C4-et. Ez az amerikaiaknak a pohár betelése. És nem fogják kiinni. Egy kicsit járjatok utána a New Age történetének, és egyből megértitek hogy nem csak eszme, hanem az egyetlen út amit követni kell.
2016. máj. 15. 08:14
 15/21 Shamash ***** válasza:
48%

"Szerintetek ki lesz az új antikrisztus?"

A kérdés helytelen, ugyanis azt feltételezi, hogy korábban már voltak antikrisztusok. A szó szorosabb értelmében értendő antikrisztus még sohasem létezett, és soha nem is fog eljönni, ugyanis nem létezik. Hiszen Krisztus sem létezik!

Jobb lenne, ha az emberek tudománnyal és művészetekkel foglalkoznának, nem pedig ilyen elavult és bigott ostobaságokkal, babonákkal.

2016. máj. 15. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Nico Rosberg az Antikrisztus.
2016. máj. 15. 16:36
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Az antikrisztus még nem jött el.

Az antikrisztus a zsidók messiása lesz.

Az antikrisztus eljövetelével a világ 2/3 ki fog pusztulni, és ő végleg kiirtja a keresztényeket.

2016. máj. 15. 18:36
 18/21 A kérdező kommentje:
15. kommentelő. Isten ugyanúgy nem létetzik ha nem ismered el, így Antikrisztus le, és mivel új, ezért még hihetsz benne és nem hagyhatod el. A sügér fejednek kéne egy kis filozófiai tanulmány, nem azok vagyunk akik leszünk, hanem voltunk és lenni fogunk! Múltban és időben is jelen van. De te is tudnád bizonyítani Isten vagy Satanel létezését, még tudományos téren is, de ahhoz hogy leérveld magad előbb okosnak kell lenned. A saját téreden is bizonyíthatod az univerzális csaspásokat, de nem teszed, mert egy kihúzni való répa vagy, annak is a legalján, ennek a prospektusa pedig a gyökér. Törődj bele.
2016. máj. 15. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:

A Jehova Tanúi az Antikrisztust imádják csak ezt ők maguk sem veszik észre.

Szerintük már megkezdte uralkodását Krisztus, és igazuk is van, az Antikrisztus már munkálkodik egy ideje, készíti a terepet ahhoz, amit a jelenésekben olvashatunk.

Arra viszont tényleg kíváncsi leszek, hogy a jelenésekben szintén szereplő hamis próféta, aki megtéveszti a földön élő embereket, az egyetlen személy lesz, vagy pedig esetleg maga az egész Jehova Tanúi szervezet? Mert ugye erről,az Antikrisztus konkrét személyének leírásával ellentétben , nem beszél a Biblia.

2016. máj. 17. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Trump

vagy Vona

:D

2016. aug. 17. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!