51/53 anonim válasza:
Kedves utolsó, most akkor miről is beszélünk. :D Nem azt mondtad, hogy (lehet nem te írtad azt, amire válaszoltam, lényegtelen) "Mindenkinek van saját szabad véleménye amit hangoztathat" és ha nem tetszik akkor ne olvasd el? Ha nem te, akkor a kollega miről beszélt? Nem tudtam, hogy ez csak az ateista vallásuakra tartozik. Egyébként, nem általánosítottam, én csak leírtam a véleményem. :)
52/53 Ay carramba! válasza:
Arról beszélünk, amit a másikunk mond, tehát egy dologról, mindig új formában.
Amúgy azt a "véleményeset" nem én írtam, csak a te utolsó-előtti válaszodat becsméreltem és javítgattam ki attól függetlenül.
"Egyébként, nem általánosítottam, én csak leírtam a véleményem." -De ez még NEM azt jelenti, hogy a véleményed NEM egy általánosítás (vagy legalábbis azzal szimpatizál).
53/53 Ay carramba! válasza:
Ja, valamit lehagytam az előző válaszomból: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(Csak a szarkazmus kedvéért ;DDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!