Köszönöm a tanácsot, nagyon hasznos.
1)Az aggresszív egy gö
2)Rohadt unalmas az ostoba mesekönyvezést, mesefigurázást és egyéb sötét tudatú baromságot olvasni napjában 100x a gyakorin.
1) Bárki elírhat valamit.
2) Mindenkinek van saját szabad véleménye amit hangoztathat. Ha nem tetszik a Biblia összehasonlítása egy nevetséges mesekönyvel amiben a hívők hisznek, ne olvasd el, kerüld a témt mert még sok 100 és 100 ilyet fogsz olvasni.
Hát megint igazad van és jó a tanácsod, valóságos bölcs vagy.
Akkor most hallgassunk egy kis zenét. Bach János passió a szöveg a János evangélium nyomán:
Lehet hogy igen lehet hogy nem!
Kb. annyi bizonyíték van nem létezésére mint a létezésére...Tudomány is csak azért mondja hogy nem létezik isten mert nem találtak rá bizonyítékot mert nem ment személyesen oda Stephen Hawkinghoz hogy "hello én vagyok isten"
A tudomány attól tudomány, hogy tudáson alapszik.
Nem kell feltétlen foggal körmmel szentírásokra hagyatkozni és azokat se szó szerint kell venni és sokan nem veszik észre a bibliában azt a szót hogy se "példabeszéd"!
Attól még hogy vallások meglovagolták isten létezését attól még létezhet egy teremtő... és miért ne lehetne a teremtés maga az ősrobbanás!?
Én fentartom annak lehetőségét hogy létezik isten de van "élet" vagy létezés a halál után de annak is hogy van isten de nincs létezés a halál után de azt se tartom kizártan hogy nincs semmi felsőbrendű hatalom alias isten vagy hívja bárki ahogy akarja.
#46 Ejnye-ejnye. Jó keresztény nem mond ilyet.
Én nem hiszek benne, mégis szép ez az életem is, mint az előző 3, melyekben szintén nem hittem benne. :D
#Hard rekt to christians
"1) Bárki elírhat valamit.
2) Mindenkinek van saját szabad véleménye amit hangoztathat. Ha nem tetszik a Biblia összehasonlítása egy nevetséges mesekönyvel amiben a hívők hisznek, ne olvasd el, kerüld a témt mert még sok 100 és 100 ilyet fogsz olvasni."
Kedves hozzászóló, elmondhatom én is a véleményem? Szerintem az evolúció egy vallás, amit az Ateisták vallanak. Ahogy látom és hallottam több Ateistától is már, hogy azt mondják olvassuk a kis meseregényünket és abba a hitbe ringatjuk bele magunkat. Nos, az Ateisták mit tesznek? :) Szerintem, ugyan azt mint a Keresztények, könyvet olvasnak és abba hitbe ringatják bele magukat. Mivel szólás és vallásszabadságom is van, úgy vélem teljesen helytálló gondolat, hogy kimerjem mondani az evolúció vallás és az Ateizmus is vallás, hiszen a kettő egy. :) Összegezem: Ha merhetem így kifejezni magam, és mivel jogomban is áll, én azt mondom, hogy az Evolúció egy ostoba, tévedéseken alapuló elmélet, amit bárhonnan/bármilyen irányból támadni és megcáfolni is lehet. Másik dolog, hogy ezt ugye el is fogadjuk. Köszönöm. :)
Fuhuhú, valaki nagyon szereti az általánosításokat! :D
Bár látszik hogy nem fogadtad meg Einstein tanácsát...
(Röviden: Csak fogd be a szád, ha azt úgy is kell!).
Egyébként hangoztathatod a véleményedet, csak tessék. De előre szólok, hogy a szónoklási út más oldalairól gyakorta kiáltanak át a többiek, nem is jogtalanul.
Khm, továbbá: Az evolúciónak boldogan megcáfolhatod egyes részeit, talán jogosan is, de csak szólok, hogy a többi része attól még ugyan úgy megingathatatlanul áll a lábain. (Másrészről a vallás szó nem a legkedvesebb elnevezés az evolúcióra, jobb inkább mondjuk ez: "A folyamat, amit elfogadok, (de nem (feltétlenül) hiszek").
Mivel nekem is van egy szubjektív, kritizálható véleményem, én is megosztom:
Az evolúció egy tévedhetetlen, majdhogynem tökéletes folyamat, melyet vagy elfogadsz, vagy nem, vagy esetlegesen még nem tudod eldönteni. A vallások egy része hasznos is, érdemes valamelyiket követni közülük. Továbbá nem összekeverendő az "ateista" és az "evolúciót elfogadó ember" fogalma, és kerülendő megbélyegezni minden ateistát evolucionistának, és fordítva. Ámen! :):):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!