Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Facebookra kiírtam, hogy...

Facebookra kiírtam, hogy ateista vagyok. Lehet belőle bármi bajom?

Figyelt kérdés

facebookon az adatlapon van olyan fül,hogy vallás. én úgy töltöttem ki,hogy ateista.

egyik ismerősöm szólt,hogy szerinte ezt nem kéne, baj lesz belőle.

szerintetek igaza van? milyen bajom lehetne ebből? tényleg le kéne vennem?

2016. ápr. 20. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

mért lenne? ha lesz is az hátrányos megkülönböztetés amihez meg jobb ha hozzászoksz

nézd meg a lengyeleket ott már az anya és gyermeke életét veszélyeztető terhesség megszakítása is törvénytelen

itt is ez megy csak MÉG finomabban EGYENLŐRE

vasárnapi boltzár

kötelező hittan (ugye az őket nem érdekli hogy zsidó-buddhista-ateista-akármi vagy nincs jogod mellőzni)

majd itt is jön a kdmp legpokolibb bugyrából hogy a boltba csak akkor kapsz kenyeret ha gyónsz, házasságon kívüli nemi életért majd kicsit megcsonkolnak

finom is lesz a modern kori inkvizíció

2016. ápr. 20. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
6%

# 11

"nézd meg a lengyeleket ott már az anya és gyermeke életét veszélyeztető terhesség megszakítása is törvénytelen"

Elmesélnéd milyen az a gyermek életét veszélyeztető terhesség?

Tudod az orvosin ezt elfelejtették tanítani. :D

Egyébként meg nincs ilyen törvény Lengyelországban. Ez csak a szokásos hiszti a katolikusok ellen.

2016. ápr. 20. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Elmesélnéd milyen az a gyermek életét veszélyeztető terhesség?

elmeséled hány HALOTT anya szült egészséges gyermeket?

kérlek ne olyan példát hozz fel hogy fejbelőtték az anyát a 9.hónap végén és császárral megmentették még a babát

olyat mesélj el hogy egy 2 hónapos várandós nőt megöltek és 7 hónapra rá megszült

ha sikerül akár vallást is alapíthatsz

gondolom az orvosin tanítják hogy elhunyt nem igazán képes kihordani egy gyermeket ha mégis akkor már értem mért a karom akarta gipszelni a doktorúr lábtöréskor

2016. ápr. 20. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
kötelező hittan? el vagy te varázsolva 11-es. Lehet erkölcstan tanulni, ha nem hívő valaki. Az meg jó, kell is, feltéve, ha nem akarsz morális hulla lenni. Amennyiben mégis az akarsz lenni, akkor kiírtad magad a társadalomból, menj egy lakatlan szigetre. És ott egész vasárnap csak vásárolhatsz, mint egy konzumidióta.
2016. ápr. 20. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

"1# igazából azért is írtam ki, hogy hagyjanak békén a vallási fanatikusok."

Ez lehet,hogy nem volt jó ötlet,az ő szeretetük gyakran csodákra képes,a sírig fognak vele üldözni:)

2016. ápr. 21. 07:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Kutyát nem érdekli.

A vallási fanatikusok így is megtalálnának téged...

bár én rám, sosem írtak.

2016. ápr. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!