Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Facebookra kiírtam, hogy...

Facebookra kiírtam, hogy ateista vagyok. Lehet belőle bármi bajom?

Figyelt kérdés

facebookon az adatlapon van olyan fül,hogy vallás. én úgy töltöttem ki,hogy ateista.

egyik ismerősöm szólt,hogy szerinte ezt nem kéne, baj lesz belőle.

szerintetek igaza van? milyen bajom lehetne ebből? tényleg le kéne vennem?

2016. ápr. 20. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Le fog rád csapni Cukiberg nyila.

De amúgy eszembe nem jutna kiírni a vallásomat a fb-ra, senkinek semmi köze hozzá, még a végén rádszáll valami buggyant hittérítő.

2016. ápr. 20. 13:44
 2/16 A kérdező kommentje:
1# igazából azért is írtam ki, hogy hagyjanak békén a vallási fanatikusok.
2016. ápr. 20. 13:48
 3/16 szp72 ***** válasza:
100%
Igen, nem vesznek fel a papneveldébe.
2016. ápr. 20. 13:51
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Nemtudom, lehet az ismerőseink különböznek, de én tapasztalataim szerint pont telibe sz.arják a keresztények, ha te ateista vagy.

A fordítottja szerintem sokkal gyakoribb. Nem elterjedt annyira szerencsére, de gyakoribb.

2016. ápr. 20. 14:01
 5/16 Papi Gonzales ***** válasza:
100%

mit vársz mifféle bajod lehet belőle?

valami jöttment amish szent megpróbál megtéríteni?

valami fanatikus levágja a fejed?

hidd el ennél sokkal kevesebb embert érdekel a profilod egyik legeldugodtabb része :)

2016. ápr. 20. 15:37
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Ismerősöd hülye. Nem értem, miért lenne nagyobb bajod belőle, mintha pl. kiírnád, hogy katolikus vagy.
2016. ápr. 20. 15:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"igazából azért is írtam ki, hogy hagyjanak békén a vallási fanatikusok."

- Miért pont a vallásosokat keresnék a hittérítők? Pont a hitetlenek az első számú célpontjuk.

2016. ápr. 20. 15:43
 8/16 anonim ***** válasza:
18%

Fontosságod teljes tudatában arckönyvezel. A föld jelenlegi népessége jelenleg ~7,4 milliárd fő. Annyira nem érdekes ~7,4 milliárdnak, hogy te mit hiszel, mit nem, csak azoknak lehet érdekes, akiket szeretsz és akik szeretnek. Mert 1Jn4,8

ὁ θεὸς ἀγάπη ἐστίν

2016. ápr. 20. 15:46
 9/16 Alain Delon ***** válasza:
100%
Ez majdnem olyan kérdés, mint Hofinál, hogy "Amiért én 56-ban nem disszidáltam, nem lesz abból semmi bajom?".
2016. ápr. 20. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Azért azt ne felejtsük el, hogy a kb. 7 milliárd ember többsége fejlődő országokban él, ahol jóformán az élelmezéssel is problémák adódnak. Nem Facebookozik olyan sok ember, DE (!) lehetnek olyan hívők és vallási fanatikusok, akik a "gyíkjaik" mellett egészen elfogadható, értelmes emberek. Lehet, hogy egy számodra leendő fontos embernek ez szemet szúr, és emiatt nem alakul ki kettőtök közt a kapcsolat.

Előítéletesek az emberek. Elég szétnézni a politika, ezotéria témakörben is ahhoz, hogy ezt észrevedd.

2016. ápr. 20. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!