A keresztények miért nem látják Isten felelősségéet az elhibázott létet illetően?
Most csak képzeljük el, hogy milyen csodálatos élet lehetne itt, ha Isten úgy döntene. Egy pillanatba kerülne neki, hogy mennyei állapotokat hozzon létre a Földön, de nem, már több ezer éve nem teszi meg, pedig állítólag nagyon szeret minket.
Na most akkor ezt logikailag nem értem, hogy egyesek hogy imádhatnak egy diktátort, aki direkt sanyargatja a népét. Vagyis ez még annál is súlyosabb, mert melyik diktátornak van olyan hatalma, hogy csak gondol egyet és máris megkap a népe mindent, amit csak szeretnének?
Nem is értem, miért rajonganak érte egyesek. Valahogy meg kell őket gyógyítani, mert logikailag valami nem stimmel náluk. Stockholm-szindróma ez, vagy csak félnek a sötét elnyomótól?
# 9/
Nincs olyan, hogy az én Istenem, a te Istened. Isten szerintem csak egy van, csak az elképzelésünk róla lehet különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!