Még meddig élősködnek a bárányokon a gyülis és jehova felsővezetők?
N. Sándor többszázezres karórával, drága autóval, milliós vagyonnal és luxusházzal rendelkezik, mindezt a bárányai támogatásával, és persze a jóságos istennel.
A jehova nagyemberei luxusterepjárókkal, Ferrarival és Porscheval járnak, mindezt a szigorúan figyelt tagok segítségével érték el. Meddig élősködnek ezek az emberiségen...
Az úgy van, hogy a szálkából lesz a gerenda, ha egyszer kérdezted.
Amit ti Jehovások kritizáltok más vallásokban, az nálatok is meg van. amit más vallások kritizálnak bennetek, az náluk is meg van...így megy ez
ezért a meccs eldöntetlen
ez így is volna, ha Isten szavában leirtak szerint nem lennének elvárások kritériumok az imádatt illetően.
de vannak és ezért Jézus azt mondta, ezekről lehet felismerni, a tanítványait.
"lennének elvárások kritériumok az imádatt illetően."
Mások azt mondják Ők imáddjék jól, Ti meg azt, h Ti
Mások azt mondják, h egyedül Ők járnak világosságban, TI pedig azt, h Ti
Ti is és mások is a Bibliára hivatkoznak
stb stb stb
a meccs döntetlen
"de vannak és ezért Jézus azt mondta, ezekről lehet felismerni, a tanítványait."
Meg azt is mondta, hogy eltörlök minden törvényt. - ti mégis a gonoszt imádjátok, JHVH-t.
És hát persze, hogy Németh S és a többi "pásztor" sem 2 kezi munkával szerezte a vagyonát. De ez még nem is lenne baj, ha mértékletesek lennének -mint mondjuk Jézus. Nem véletlen, hogy elhallgatják őt, és a 90 %-át a tanainak apokriffé nyilvánították A mezei hívő nem tud róla szinte semmit. (Pl. hogy buddhizmust tanulmányozta sok évig, és a lélekvándorlást hirdette.) Ha tudna, akkor még birkának is jobb lenne és talán észrevenné hogy ki a farkas, és miről is szól a jujdejó vallás.
Megjegyzem a vezetők a híveiken élősködnek, az emberiségen pedig a cionista zsidók-.
Nem értem,hogy miért baj az ha bármely egyház vagy gyülekezet vezetője drága órát hord,vagy jólétben él.
Ha valaki lejár bármely közösségbe,ahol neki olyan tanításokat tanítanak,amelyek számára fontosak,s emiatt támogatja a gyülekezetet vagy bármelyik egyházat,szerintem az így helyes.Az hogy egy vezető mennyi pénzt vesz el belőle,az a saját lelkiismeretére van bízva.Nincs se tiltva,sem szabályozva,hogy mennyit vesznek el az adományokból.Aki az életét feltette valaminek a hirdetésére,az abból is éljen,akár a Jehova tanúi vezetőiről van szó,akár Németh Sándorról vagy a Pápáról.
Minden ilyen jellegű kérdés mögött előítélet és irigység áll.A pozitív dolgokról szó sincs,mint például államilag elismert főiskola,általános iskolák alapításáról,ahol bibliai erkölcsöt tanítanak a fiataloknak.És lehetne sorolni még.Mindenhol vannak túlkapások persze,de ezt nem a mi feladatunk megítélni.
Ha valakit zavar,hogy egy egyházi vezető gazdag,és a hívőket buta bárányoknak nevezi,akkor minek nevezzük azokat,aki ugyanígy gazdaggá teszik a discotulajokat,drogdílereket,prostifuttatókat,dohányárusokat stb.Ez a butaság felsőfokon.Pénzt költeni olyan dolgokra,aminek semmi erkölcsi értéke nincs,ráadásul szétrombolja az emberi élet sok-sok területét!
-Roland
kedves roli. ezt írod: (kérded?)
"Nem értem,hogy miért baj az ha bármely egyház vagy gyülekezet vezetője drága órát hord,vagy jólétben él."
elmondom neked. pl Jehova tanúi felsővezetői, akik a bétel othonokban, fiókhivatalokban élnek, SZEGÉNYSÉGI FOGADALMAT tesznek. ebben a szegénységi fogadalomban az áll, hogy megosztják egymással a legszerényebb hajlékot, és ételt.
szóval, roli, semmi baj nincs azokkal a vallási vezetőkkel, AKIK NEM TETTEK SZEGÉNYSÉGI FOGADALMAT.
DE, ROLI, igenis gond van azokkal a vallási vezetőkkel, akik SZEGÉNYSÉGI FOGADALMAT tettek, de rolexbenvezetnek műsort.
és hogy mi a gond? azt találd ki magad. olvasol hírportálokat? pont így reagált az egyik gazdag politikus is: írigyek az emberek, mert csak a Porschét látják, a mögötte meghúzódó TELJESÍTMÉNYT nem... (a munkájára gondolt) tudod: a kritika nem egyenlő irígységgel. ha valakit letolvajoznak, mondván hogy összelopta a vagyonát, az nem azt jelenti, hogy írigyek rá. ennyi erővel akkor a nav irígységből indítja a vagyonosodási vizsgálatokat? és a bíró azt mondja: lehet, hogy teljesen törvénytelenül jutott a vagyonához, tehát igaza van a feljelentőnek, és jogosan jelentette fel, és az igazságérzete működött, de valójában az egy IRÍGY kutya? odafigyelhetnél, mikkel vádaskodsz, tesó.
"DE, ROLI, igenis gond van azokkal a vallási vezetőkkel, akik SZEGÉNYSÉGI FOGADALMAT tettek, de rolexbenvezetnek műsort. "
Ezt hívják kettős mércének. Számodra csak Jehova Tanúinál baj, ha esetleg gazdagok, más vallásoknál nem.
Egyébként honnan tudod, hogy miből vette az óráját, mennyiért vette, vagy egyáltalán hogy ő vette-e? Óraszakértő vagy? Még akkor is ott a lehetőség, hogy örökölhette, vagy ajándékba is kaphatta.
Ha nem ismeritek a körülményeket, akkor miért ítélkeztek? Nagy úr az irigység...
Továbbra is várom a képeket a Ferraris, Porschés tanúkról.
kettős mérce: nem tudom, a hit gyüliseknél van-e ilyen. ergo nem is zavarhat, mert, mint írtam, azoknál zavar csak, akiknél TUDOM, HOGY SZEGÉNYSÉGI FOGADALMAT TETT. ok? ne fogasd ki a szavaimat, ha kérhetlek. pontosan ezt írtam az előbb is.
tudod, nem egyet, és nem kettőt tudnék küldeni. (főleg porcshéról, azon belül szép kabriókrol is.
de hogyan reagálnál rá:
mi bizonyítja, hogy tanúé a kocsi?mi bizonyítja, hogy nem csak állnak mellette szolgálat közben. ha bemásolnám neked a forgalmiját, ezt kérdeznéd: mi bizonyítja, hogy a forgalmiban szereplő személy és a képen látható személy ugyanaz a személy?
nekem nem kell ezekre bizonyíték,mert én tudom, hogy kit és mit láttam. ha külföldre készülsz, szolj, megadok egy két gyülekezetet, ahol luxusautók állnak a kir terem előtt. de, javaslom neked, a legközelebbi kongresszuson uggyan ruccanj már le a parkolóba, és nézd meg, milyen kocsikkal közlekednek az egyszerű szemű testvéreid... várj, lehet, hogy a szomszédjuké a kocsi, aki csak lehozta őket a kongira, mert a 60 éves trabantjuk elfüstölt... sajna, neked nem birok sohasem bizonyítani, mert a te fejedben meg sem fordul, hogy igazam lehet... tudod mi van? hogy nem a rolexet irígyelem, nem a porschét, hanem téged... emlékszem, 4 éve még én is ugyanilyen voltam mint te: foggal körömmel védtem bárkit, akire tanúként rosszat mondtak. aztán.... de nem akarom rombolni a hitedet, de kérlek, te se forgasd ki a szavaimat, és ne buzdíts fényképes bizonyításra, mikor pontosan tudod, hogy a fényképeket sem fogadnád el bizonyítéknak.
rolex: májusi jwtv
a rolex kinagyított képét a testvéred bal csuklóján némi keresés után megtalálod. tesó, nem aza baj, hogy van neki, értsd meg. tiszta sor: örökölhette is, vagy találhatta az utcán, vagy ajándékba kaphatta, stb. nemez a gond.
AZ A GOND, HOGY FELTETTE EGY MŰSORBAN, AMIT TÖBB MILLIÓAN LÁTHATNAK. OLYANOK, AKIK AZ EGYSZERŰ SZEMRE VANNAK BUZDÍTVA. EZÁLTAL ELLENTMOND ÖNMAGÁNAK A ZRT... érted? megbotránkozhatnak az emberek, hogy bort iszik, és vizet prédikál... egyszerű szemre buzdít az, akinek 28 000 dolláros (új listaár) óra van a kezén egy vallási műsor vezetése közben, ÉS AKIRŐL KÖZTUDOTT, HOGY SZEGÉNYSÉGI FOGADALMAT TETT?
ez a baj, tesó. nem tudom, így már érted-e? ha elhiszed, elhiszed, ha nem, nem: nagyon mély sajnálat, amit e miatt az eset miatt érzek, és egyáltalán nem irígység. nagyon nagyon mélyen rendült meg bennem valami...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!