Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Még meddig élősködnek a...

Még meddig élősködnek a bárányokon a gyülis és jehova felsővezetők?

Figyelt kérdés

N. Sándor többszázezres karórával, drága autóval, milliós vagyonnal és luxusházzal rendelkezik, mindezt a bárányai támogatásával, és persze a jóságos istennel.

A jehova nagyemberei luxusterepjárókkal, Ferrarival és Porscheval járnak, mindezt a szigorúan figyelt tagok segítségével érték el. Meddig élősködnek ezek az emberiségen...

2015. júl. 1. 20:02
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
12%

Nincsenek felsővezetőink, és nem élősködnek senkin a Testvéreim.

sőt kijelentem, hogy mindenem meg van ami az alapvető élethez szükséges, s ha kell támogatást kapok, vagy adok.

semmit nem vettek el tőlem, s amit adtam önként adtam, tudva mire adok.

s ha egy testvéremnek van autója, azt nem az Én pénzemből vásárolta, az tuti.

ellenben nem ingyen kapnád meg a Bibliai kiadványokat. de hát...

2015. júl. 1. 20:48
 2/38 anonim ***** válasza:
70%

Ameddig a báránykák fel nem ébrednek. Sajnos a búza közé konkoly került, nem kis mennyiségben. Észre sem veszik szegény hívek, de ez már nem az a hit gyüli, ami volt 20 ével ezelőtt, ez valami más, valami visszataszító. Rengeteg sok törvénytelenség. Csak az a baj, hogy ameddig a vezetők úgy gondolkodnak, hogy ez nekik jár, addig nem készek elhagyni a bövőlködés idióta Kenneth Copeland- féle teológiájukat....

Mondok neked valamit. Megtehetném, h úszómedencés házban lakjak és terepjárót vezessek, de ha valakivel bezsélnem kell Jézusról és ezt látja az életemben, akkor szerinted közlebb jutott Istenhez? Nem hiszem....sőt megbotránkozik. Ezért járok opellal és élek szerényen és a pénzem megfelelő helyre adom. A pásztorkirályságoknak remélem hamar vége lesz....

2015. júl. 1. 20:52
 3/38 anonim ***** válasza:
53%

1/2

Ne dugd a fejed a homokba. Nem a kérdésre válaszoltál, nem rólad volt szó, hanem vezetőitek luxus életéről

2015. júl. 1. 20:54
 4/38 anonim ***** válasza:

Ezt sasold!

Nézd ezek is mennyit lopnak, csalnak!

[link]

2015. júl. 1. 23:19
 5/38 anonim ***** válasza:
21%

ez nem igaz!!! a tanúk VEZETŐI szegénységi fogadalmat írtak alá, amiben ez áll: megoszttják egymással a LEGSZERÉNYEBB hajlékot és LEGSZERÉNYEBB ételt!!!

arrol nem tehetnek, hogy luxusépüeteket építenek nekik az ingyen dolgozó testvéreik. most komolyan, nézd meg bármelyik bétel központot... az eredeti terveken egy fölbe ásott verem szerepelt, 4 oszloppal, nádtető borítással. a sok nem egyszerű szemű egyén, aki lopva beszivárgott a gyülekezetekbe, aztán ingyenmunkásnak állt, de rossz indítékból, na azok értelmezték félre a terveket, és így lett pl 100 hektáros telken 220 000 nm-es tóparti nyaraló a vályogfalú tervekből. érted? nem a vezetőink, hanem a tagok a hibásak. az meg, hogy a fekete mműsorvezető testvér rolexban vezeti a májusi jwtv-t, miért zavar? csak 5 és fél millió az ára, ha neki az kellett, szegény egész életében önkéntesként dolgozott, ingyen, egy egész élet allatt tudta csak összespórolni a nem létező fizetéséből... inkább örülni kelene neki, semmint leszólni... egy egész élet ingyenmunkájának megtestesülése az az óra... hihetetlen, mi megy itt magyarországon, összekeverik a luxust az alapvető szükségletekkel... azt persze nem írjátok meg, hogy a testvért évtizedekig cukkolták, hogy: aranyom, mennyi az idő??? ti sem bírtátok volna ezt ki, és szerintem igenis frappáns választ adott: mindenki, aki a műsorban az aranyóráját nézi, el fog pusztulni. aki a mondandójára figyel, annak örök élete lesz. mert meg van írva: ne tegyél botláskövet a testvéred elé.

(irónia)

2015. júl. 2. 08:43
 6/38 ceri ***** válasza:
74%
A birkák arra valók, hogy nyírják -jobb esetben. A politikában pl. meg is zabálják őket.
2015. júl. 2. 08:45
 7/38 anonim ***** válasza:
53%
Szerinted mégis meddig? Életük végéig. Bár ahogy elnézem, még utána is folytatnák a "túloldalon".
2015. júl. 2. 12:21
 8/38 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, én Jehova Tanúja vagyok, a nagybátyám "vezető" mégis biciklivel közlekedik és panelban él. Nem kapnak fizetést, mint a papok. Amúgy nézzünk csak körül a Vatikánban, olyan pompa és fényűzés még Janukovicsnak se volt.
2015. júl. 2. 12:50
 9/38 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy megint egy ici-pici csúsztatás van. A ZRT vezetőivel, felsővezetőivel mi van?
2015. júl. 2. 12:53
 10/38 anonim ***** válasza:
0%

"A jehova nagyemberei luxusterepjárókkal, Ferrarival és Porscheval járnak,"

Forrás? Bizonyíték?

"mindezt a szigorúan figyelt tagok segítségével érték el."

Hogyan? Nem kapnak fizetést, nincs kötelező adományozás!

Forrás? Bizonyíték?

Egyébként megkérdezhetem te milyen vallású vagy kérdező? Meg az itt írogatók milyen vallásúak? Csak hogy fer legyen, mert kicsit nevetséges, hogy a más vallását nézik, az övékben meg olyan dolgok vannak hogy ihaj. Hogy is van az a szálkával meg a gerendával?

2015. júl. 2. 12:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!