Miért nem tudom emberi ésszel feldolgozni a vallást?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem hogy mikor a templomban a sok beszéd a szenteltvíz mi? Valami manipulálásnak tartom és viccesnek, felesleges dolognak.Próbáltam komolyan venni de nem tudom.Ti láttátok istent?Hiszek valami emberfeletti erőkben ha például az univerzumra gondoloa, és földön kívüli életben is , de nem így, hiszem ha látom., És persze a vallási háborúk? Egyszerűen zárt elméjűeknek való a vallás.2015. jún. 22. 15:42
21/22 anonim válasza:
Azért mert értelmetlen... valójában arra szolgál, hogy megfosszon a saját, józan eszedtől.
Örülj neki, hogy normális vagy.
22/22 anonim válasza:
"hiszem ha látom"
Ha már látod, akkor már nem tudsz benne hinni, mivel látod.
Abban hinni, hogy nem hiszel semmiben.... Hát' szerintem meg ez a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!