Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A mormon is ugyanolyan kamu...

A mormon is ugyanolyan kamu vallás, szekta, mint a Jehova tanúi vagy a Hitgyüli?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

10-es. Ne kövess semmit, senkit, légy magad.

Eszetlenség. Miért kellene mindenkinek újra és újra elkövetni ugyanazokat a hibákat? Miért lenne hiba a kipróbált jó példa követése.

Még az állatoknak is több eszük van ennél.

Általános véleményem nincs ezekről a vallásokról.

Akiket véletlenül megismertem mormonokat, semmi rosszat nem láttam. Hasonlóan viselkedtek a gyerekeikkel is.

Utólag kiderült egy autószerelőről és övodai dolgozókról is, hogy jehovások. Ismertem a családokat, nem voltak a felnőtt gyerekeik éretlenek, a legrendesebb családok voltak a környéken.

A harmadiktól még nem láttam senkit, vagy nem derült még ki.

Nem hiszem,hogy egyik is kamu vallás lenne. Nem is szekták, mert az államok törvényeit tiszteletben tartják, a tagjaik rendesen adóznak.

2015. jún. 22. 16:33
 12/14 anonim válasza:
Nem,a Az utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza igaz.Nézz utána,menj el a gyülekezetbe! Nagyon jó,megváltoztatja az életedet!(pozitív irányba!!!!)
2016. aug. 12. 20:35
 13/14 ninjaasasin válasza:
Már nem azért. ..de ha birka vagy kövesd amit a másik mond...idiótàk..egy normális emberi felfogàssal először befogadod az informàciót, átgondolod és utána cselekszel..de a birkàknak azt mondjàk gyere ugorjunk le a hegyről a szakadékba nem lesz semmi baj, leugrik te koveted? Idióta , komolyan felhuznak itt kora hajnalba, hogy lehet ennyi retardàlt a földön? Birkàk...
2021. máj. 24. 02:43
 14/14 ninjaasasin válasza:
Meg hol írta, hogy ne tanulj a másik hibájából? ??? Azt írta legyél magad, nem pdig gy kibaxot báb, ennyi erővel adok egy címet, megmondom mit csinàlj, minden hétvégén küld ide el a fizetésed meg a pénzed 80%-àt, nem kell gondolkozni , a valakinek a rabszolgasàg a jó igaz?
2021. máj. 24. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!