Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretek egy lányt de ő azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kupicalajos kérdése:

Szeretek egy lányt de ő azért utasít el engem mert ő vallásilag Jehova tanúja és azt mondja, hogy a Biblia szerint csak ugyanolyan vallású emberrel járhat. Mit tegyek? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Ez igaz amit a lány állít tényleg nem járhatok vele ezen ok miatt? Én nem követek semmilyen vallást nem hiszek istenben.

De csak van megoldás! Adjatok tanácsokat légyszi! Főleg aki Jehova tanúja vagy járt már úgy mint én. nagyon szeretem ezt a lányt! Bármilyen hátránnyal megbírkózok ha van megoldás! (Normális válaszokat kérek pls)

2014. aug. 10. 00:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szektásokat kerülni kell ha jót akarsz
2014. aug. 10. 00:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vallástól függetlenül:

ha valaki vallási fanatikus vagy csak durván vallásos, a mellett egy nem vallásos vagy ateista egy idő után agyf aszt kap. Lehet csinos, kedves, rendes, de előbb utóbb beszövődne a vallás a mindennapokba is, te meg nem véletlenül vagy ateista.

Ebből konfliktus lesz, veszekedés stb... tényleg hagy a szektásokat.

2014. aug. 10. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok hívő, de a Bibliában sehol nincs szó "járásról". Ott csak a házasságra vonatkozó dolgok vannak. Tehát a lány hitét nem sérti ez (szar kifogás, de ha szeret téged, beéri vele. Kompromisszum nélkül nincs kapcsolat) a fajta életmód.
2014. aug. 10. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 10. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Ne
2014. aug. 10. 02:20
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
A Jehova tanúi valami 200 éves vallás, a Biblia több ezer éves. Ez butaság amit állít, bár én is azt mondom, ne kezdj vele. Biztosan nagyon szép, aranyos lány, de neki tényleg egy másik tanú való, és akkor nem lesz botrány a családban stb.
2014. aug. 10. 10:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi de a lényeget nem fejtettem ki! Ő nem olyan bibliaárulós fajta és sokat barátkozok vele de nem akar megtéríteni és nem is szeretne azt mondja mindig, hogy mindenkinek saját döntése van és ő ezt tiszteletben tartja szóval vagy fél évig azt se tudtam hogy ő Jehova nanúja mert nem szokott úgyviselkedni olyan mint egy átlag visszahúzódó lány!
2014. aug. 10. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Kérdező!

Szerintem rossz helyen tetted fel a kérdést. Kérdezd meg a lányt akit szeretsz hogy mit tegyél. Tehát nézz utánna hogy mivel is jár az ha azt szeretnéd hogy ő legyen a párod.

De egy dolog biztos mint ahogyan már írták is. Eljön az a pont amikor te mint nem vallásos embert kiakaszt az amit a lány hisz/képvisel és akkor ha nem sikerül rendezni a dolgokat véglegesen akkor a veszekedések állandósulni fognak. Ez elkerülhetetlen csak idő kérdése.

Alaposan gondold át hogy mit akarsz tenni mert ez nem lesz könnyű főleg úgy nem hogy még csak nem is hiszel Istenben.

2014. aug. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!