A Jehova tanúi miért nem elégszenek meg ha az ember alapból keresztény?
"aztán csodálkoznak ha egyre jobban utálja őket mindenki."
Persze, de ez is csak azt bizonyítja, hogy igazuk van, mert még a Bibliában is le van írva, hogy ők üldözve és utálva lesznek. :D
25%
A tanú, aki jár hozzám, ajánlotta, hogy nézzem a broadcastingot. Én megnéztem, azóta más szemmel is látom a dolgokat. Mi tagadás, én csak a kiadási oldalon jelentem meg eddig, de már tudom, hogy nem ez a cél.
Kérdezö, miért hirdetett Noé? Miért hirdettek az elsö századi keresztények?
Ezért hirdetnek az újkorban Jehova Tanúi is. Isten akarata
ez, hogy az emberek megtudhassák, hogy egy szép jövö áll elöttünk, és választhatnak.
Elfogadják vagy visszautasítják, mindenki a saját szabad akarata szetint. De majd senki sem panaszkodhat, hogy nem hallott róla.
A Jézus jövendölése szerint pontosan ez a hirdetés lesz az oka amiért az emberek gyülölködni fognak. De sokaknak segít a Biblia üzenete. A Biblia alapján megtudhatják, hogy az életnek van értelme, és sokan a magán és házaséletüket is rendbe teszik ez által. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!