Isten egy tehetségtelen teremtő?
Én úgy fogom fel, hogy alapból van a sötétség.
És végtelen reménnyel, soha meg nem állva küzdünk a kicsi pislákoló fény fenntartásáért.
3. Ez is igaz. Ugyanakkor a világ is szétvágja saját magát. Folyamatosan megtörténik. Lefagy, felmelegszik, szupervulkánozik, stb. Nem beszélve arról, hogy a Nap majd egyszer szépen felperzsel mindent.
Ehhez képest az ember egy lepkefing.
Gondolom még nem olvastál róla, vagy nem láttál semmilyen dokumentum filmet hogy a Földnek mekkora hatalmas önmegújító képessége van.
Próbálj meg keresni, érdemes. :)
Azokon a helyeken ahol az ember tönkretette a természetet, a tengert, elég érintetlenül hagyni néhány évig, és a Föld és az állatvilág csodálatosan rendbejön...
Tudod az ember itt a Földön a legnagyobb "szamár"...bár a szamár intelligens állat.
Inkább helyesebb úgy leírnom, hogy önzö, kapzsi, hazug emberiség akik a Földet, és az állatvilágot teszik tönkre......ezeket a Teremtö tudod hogy el fogja távolítani? Megtalálod ezt a jövendölést a Jelenések 11:18-ban.
Gondolkodjál el egy kicsit kérdezö.
Az embereknek igenis kötelességük lenne a Földet gondozni, nem tönkre tenni, vigyázni az állatvilágra...de nézzel egy kicsit szét magad körül.
Kik döntenek afelett, hogy kivágják az öserdöket? Mit tehetsz te vagy én ez ellen mond?
Ugye semmit, az égvilágon semmit.
Mit tehetsz TE vagy én az ellen, hogy a szennyet ne a tengerbe vigyék, csak szomorúan nézzük az elpusztult állatok tetemeit.... láttál ugye erröl felvételeket, gondolom fáj neked is a szíved...és sem TE sem én nem tudunk ellene tenni semmit sem :( Itt egy hatalmasabb valaki léphet közbe csak, különben lassan elpusztul az élet a Földön. És ez a tudósok nézete kérem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!