Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egyes ateisták miért ilyen...

Egyes ateisták miért ilyen ellentmondásosak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

miért támaják a keresztényeket olyan dogmatikusan, mindenféle választa bezárkózva és meglehetősen tudománytalan érvkészlettel mint amivel ők vádolják a keresztényeket, és ami jó esetben csak a szekták sajátja, és ugyan azokért a dolgokért más vallásokat miért nem?

csak hogy legyen egy példa is:

egyszer régen egy töritanárom megtudta, hogy vannak az osztályban keresztények és erre hisztérikusan elkezdte nyomni "az ember a majomtól származik és kész, csak véletlenül vagyunk, ez tény, ez megkérdőjelezhetetlen ,akárki akár mit mond ez így van és kész" dolgot, én próbáltam elmagyarázni, hogy téved, az evolucio elmélet ilyet sosem foglalt magába, de mindig közbevágott és ordibált, nem hagytam magam, végül az igazgatóbia vitt, ahol a diri lecsitította, így már elmagyarázhattam ,hogy az evolúció elmélet szerint SEM a majmoktól származunk, hanem egy lénytől, amitől a majmok is, és ennek az embernek meggyőződése hogy ő a felvilágosult, higgadt nyitott ateista gondolkodó, azt veszem észre, hogy szinte az összes "harcias ateista" ilyen, még jehova tanúi is sokkal nyitottabbak, higgadtabbak és toleránsabbak náluk.

2015. ápr. 24. 23:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi civilizált válaszokat, ismét mondom, mert ismét kell annak aki a kérdés alatt szereplő példát fikciónak hiszi, ha szeretné írjon privát üzenetet, én pedig írom az iskola és a személyek neveit, nyilvánosan pedig nyilvánvaló okokból nem illene kiírni
2015. ápr. 25. 21:37
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Küldheted, várom az adatokat!
2015. ápr. 27. 01:08
 23/23 A kérdező kommentje:
küldtem, még valaki?
2015. ápr. 27. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!