Mitől ilyen gazdagok a jehovák?
Vidiripi
Te kérdező én azt írtam hogy olyat ismerek aki Opel Kadettal közlekedik. De olyat is aki Suzukival meg Wolksvagen vagy olyat is aki Skodával.
De olyat egyet sem aki Ferrari 458 közlekedne.
Merci, BMW, vagy épp Audi az lehetséges azt egyáltalán nem tartom kizártnak.
S még valami!
Nem vagyok Jehova tanúja! Csak ismerek jó néhányat közülük. Ennyi!
Kérdezö, hihetetlenül tájékozatlan vagy. Még csak azt sem érted, hogy ezek nem "jehovák"
Neked hiába magyaráz bárki is. Van egy képzelt kép a fejedben. Azt hiszem ha azt látnád valamelyik "videón" hogy szamárháton közlekednek, te azt is elhiszed.
Élj a hiteddel békességben. :)
Ez a szöveg olyan, mint amikor megakad a lemez. Nem érdemes vele foglalkozni.
Szia!
Nem szégyellem gazdag vagyok és Jehova Tanúja!
Két kocsim is van.
1 - suzuki swift 2002-ben vettem újonnan, azóta használom - 13 éves, 350 000km.
2 - 1985 Daihatsu hijet - elmondhatatlan sok km.
Igazad van, kiderült az igazság rólam.
Akár a kettőt is oda adom az általad felsorolt autók egyikéért, csak szólj hol cseréljünk.
Ja és 17 éves korom óta dolgozom főállásban és még soha nem voltam munkanélküli, lehet ebből vettem őket.
"De olyat egyet sem aki Ferrari 458 közlekedne.
Merci, BMW, vagy épp Audi az lehetséges azt egyáltalán nem tartom kizártnak."
Azt sugallod, hogy ismered az összes jehovát, ezért nincs olyan köztük, aki Porscheval sés Ferrarival jár. OKé.
Merci, bmw és audi lehetséges, mert ugye ezek is roppant drága luxusautók.
Kérdező még mindig nem válaszoltál te milyen vallású vagy?
Egyébként van néhány gazdagabb tanú, de egyáltalán nem jellemző a legtöbb tanúra a luxusautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!