Mitől ilyen gazdagok a jehovák?
hihi De szerettem ezt a mesét...
de a valóság sokkal kijózanitóbb, ugye Katám... :D
Azt írja egyik helyen a Bibliában /nem jut az eszembe hirtelen hol is / ....hogy a mesékre odahajtják a fülüket, de az igazságtól eltávolodnak.
Hát akkor legyen a kívánt mese :) :D
Jó kis mesék mind, a Vízözönös,a Noéval, meg az állatsereglettel, a terülj asztalkám, meg az almás mese Ádámmal, meg Évával, az aranyhajó királylány az élet vizével, vagy az életfa a Bibliából, meg Aladdin a csodalámpával.
Nekem a Bábel tornya is tetszik, meg a Mátyás királyosak is, pedig annak alapja is van, ez az utolsó nem puszta mese.
Tényleg kapnak a jehovások ilyen kocsikat az amerikás cimboráktól, amiket ők már lepasszolnak, vagy ez is csak egy mese?
Jaj te 68-as
hát nem érted? Az aranyszóró csacsi tulajdonosa nem járatja le magát azzal, hogy egy használt amerikai tragaccsal száguldozzon....
Milyen csacsi?
Az aranyat az aranytojó tyúk tojja.
Már mondjuk én is elég régen olvastam ezeket a meséket, dereng, hogy a nyuszi is tojik valamit, főleg húsvétkor, de hogy a Mikulás, vagy a Jézuska mit tojik, arra már nem emlékszem.
Különben én meg tőzsdézek, az olyan, mint a mesében, csak jön a lóvé, csak jön zsákszámra.
Attól még jöhet az ingyenmerci, meg a többi járgány, adhatnátok egyet nekem is, szegény ateistáknak csak a végítéletet tartogatjátok a tarsolyban.
Egyszer eggyel, mégpedig velem tehetnétek kivételt, mert éppen most visszájára fordult a dolog, az aranytojó megette az aranyat, vagyis elúsztam rendesen és még egy nyavalyás Ferrarim sincs.
Mi az nektek, akit a Jehovátok minden jóval töm, akárcsak a zsidókat, azokat is csípi.
Tehetnétek egy kis jót, aztán Isten fizesse meg, ennyit én is el tudok rebegni, ezen ne múljon.
Kenyerem sincs itthon, megdobhatnál eggyel, ha sajnálod a Porschét, cserébe keresek neked egy követ, ha szereted, mert ismerem a dörgést, csak azt nem értem, mi a frankó abban, ha titeket kővel dobálnak, nem esik le, mi a jó benne, de hát nem kell mindent tudni, ha kell, hát kell, rajtam ne múljon senki boldogsága.
Asztalt is szívesen cserélek, meg régi lámpást, vagy szőnyeget, ha repüp, de mégis maradjunk inkább a Mercinél.
Legalább egy vacak Toyotát lepasszolhatnál, vagy ha csak amerikai kocsijaitok vannak, akkor rád bízom, láthatod, igazán szerény vagyok és jóindulatú, még üldözhetlek is egy kicsit cserébe, mert arra nagyon haraptok, csak ne túl messzire, mert elég fáradt vagyok hozzá.
Ha szidalmazlak, az nem elég? Az üldözés egy kicsit strapás, lehet, hogy a zsidókkal kötök inkább üzletet, azokat nem kell üldözni, sőt.
Velük csak az a baj, hogy nem adnak semmit és ha boltot kötünk, akkor azután már minden pénzem nekik kell adni az életem végéig, devizakamat címén és aztán így is, úgy is viszik a lakásom, de legalább barátságosak.
68-as
hát milyen csacsi.. a tyúk kevesebbet tojik. Kölcsön adom neked a szamarat. Elég ha ezt mondod: adj aranyat csacsikám......olyan gazdag leszel mint én.
Vidiripi
Bár én nem vagyok Jehova tanúja.
De azt határozottan cáfolom hogy Jehova tanúi luxusautókkal közlekednének. Olyat ismerek akinek Opel Kadett típusú autója van de az a legjobb esetben sem nevezhető legújabbnak.
De a többi tanú sem jár luxusautóval. A Mercedes az még talán 1-2 embernél elképzelhető.
De azt kimerem jelenteni hogy itt Magyarországon szerintem egyetlen Jehova tanúja sincs aki Ferrari 458 közlekedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!