Úgy hallottam a Jehovák képesek befurakodni, erőszakosan a lakásokba és egy idő után még a " házadat " is elpaterolják?! Nagyon erőszakosak? Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Az odáig helyálló, hogy nagyon erőszakosak, még vasárnap is térítenek és nem szeretnének az ajtó előtt álldogálni. (pedig kénytelenek).
De házat nem kell miattuk eladni , az egy másik gyülekezet....
Erőszakosak, de határozottan meg kell nekik mondani, hogy nem érdekel és szépen becsukni az ajtót/kaput.
Nem értem, hogy tudnak befurakodni, ha én nem akarom beengedni....
Nyugi, anyum ilyenkor szépen közli, hogy köszönjük, de nem veszünk semmit (mindig rád akarnak sózni vmi könyvet...) ahogy ezt kimondtad, máris nem vagy olyan érdekes nekik.
Az a lényeg, hogy állj le vele vitáznia vallásáról, meg a gyülekezetéről, mert akkor tényleg sosem szabadulsz tőle.
L/19
nekem apu egyszer beengedte őket, és olyanokat mondott nekik, hogy maguktól feladták és elmentek :D
pl hogy ő tiszteletben tartja a vallásukat, és ők is tartsák tiszteletben az ateizmusát.
mondátk hogy akkor elkárhozik, ha nem tér meg, és kérdezte őket, hogy és mi van azokkal az éhező afrikai gyerekekkel, akikhez nem jut el a Biblia, mert jó, hogy aput most térítik éppen, de ezek a gyerekek gonoszak, el kell hogy pusztuljanak a pokol kénköves lángjaiban stb...
feladták, nem tudtak válaszolni, leléptek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!