Úgy hallottam a Jehovák képesek befurakodni, erőszakosan a lakásokba és egy idő után még a " házadat " is elpaterolják?! Nagyon erőszakosak? Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Igen. naív , tanulatlan emberekenek könnyebb beadni, hogy csakis akkor lehet az örök paradicsomban élni, ha a JThez csatlakoznak, a többi vallás tévúton jár.
Különösen megfogott a link azon része, hogy a tanúk nem tehetnek fel kérdéseket tulképp a vallásukkal kapcsolatban, vagy nem "vitázhatnak " róla. A Bibliát használják sumák alapnak, hogy az a magyarázatok forrása, de vagy már 6 -féleképpen átírták. (pl. a lélekből sima szellemet csinálva). szóval ezt már tapasztaltam, beszéltem JT-val és szinte semmilyen ismerete nincs a "vallásáról", csak azt a betanított szöveget képes ismételgetni, meg arról megy a duma hogy ők mekkora missziót teljesítenek Jehova nevéért. És Jézus? Jézus csak arra volt jó, hogy 1914ben felment Jehova mellé?
Ja, és nem Jehovák, hanem Jehova Tanúi.
A Jehova név Isten neve. Tehát az, hogy Jehovák, azt jelentené, hogy Istenek. De csak egy Isten van, szóval a Jehovák kifejezés innentől kezdve értelmetlen.
Kedves Jehova Tanúi!
Mivel már a kérdés is provokatív tartalmú, ezért nem érdemes figyelmet és időt fordítani a válaszadásra. Ezen a fórumon úgy is mindenki mindent jobban tud mint TI. Titeket senki meg sem kérdez, mert nem kíváncsi a véleményetekre (lásd a házanként szerzett tapasztalataitokat). Ha röviden áttekintitek a válaszokat, amelyek rátok irányulnak, láthatjátok, hogy egytől-egyig szinte mind negatív nagyon kevés kivétellel.
Jehova Tanúi arra kapnak buzdítást, hogy legyenek pozitívak, így tekintsék embertársaikat is. A negatív "tapasztalatok" lelassíthatnak titeket. Ezért szerintem nem érdemes energiát pazarolni olyan emberek véleményére, akik nem megismerni akarnak titeket, hanem aláásni a tekintélyeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!