Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények. Szerintetek a...

Openyoureye kérdése:

Keresztények. Szerintetek a homoszexualitás választható?

Figyelt kérdés

Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy ez a dolog döntés vagy elhatározás kérdése? Tehát ezek szerint bárki ha nagyon akar lehet meleg és komolyan élvezni is tudja csak nagyon akarnia kell? Mert ugye ti azt valljátok, hogy ebből ki lehet "gyógyulni", mint egy betegségből, akkor valószínűleg el is lehet kapni valahogy.

Nem képmutatás azt mondani, hogy fogadd el a másikat olyannak amilyen és közben elvárni, hogy bizonyos emberek nem csupán egy egyszerű szokásukat hanem a teljes identitásukat változtassák meg, csak azért mert nektek nem tetszik? Komolyan, most gondoljatok bele, ha mindenki heterónak születik mi a fenéért akarna bárki homoszexuálissá válni, mikor nemcsak a ti vallásotok, de az átlag ember sem nézi jó szemmel az ilyesmit. Ráadásul akkor, mikor még fogalmuk sincs arról, hogy a nemiség mit jelent(gyermekkorban rájön, hogy ő más mint a többi)

2015. ápr. 3. 06:29
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
91%
nah, ilyen válaszokon sem röhögök minden nap :'D
2015. ápr. 3. 10:51
 12/59 anonim ***** válasza:
85%

"A legtöbb homoszexuális fizikailag egyértelműen férfi. Működik szervezetében a férfi nemi hormon, szakálla nő, férfi nemi szerve van, ami férfi módon működik, férfi alakja van, kamasz korában mutál, majd férfi hangja van." - Ebben igazad van

"Tehát a lelke az, ami nem tud megbarátkozni a férfi testével, mert a lelke nőnek tartja magát. Itt a lélekkel van a gond, nem a testével! A homoszexuálisoknak a lelke sérült valahol, valamikor. És a lélek gyógyítható." - Ez viszont a transzszexuális nem a homoszexuális. A homoszexuális férfinek tartja magát csak emellett a férfiakhoz vonzódik.

2015. ápr. 3. 11:03
 13/59 anonim ***** válasza:
46%

én nem tartom betegségnek. ez veleszületett valamicsoda, amit nem lehet megválasztani, de ettől függetlenül egy meleg pasi ugyanúgy eltud menni egy nő által, csak annyi hogy alap helyzetben nem fog felállni neki. (viagrát feltalálták már :D ha áll a lőcs akkor egy idő után úgyis elsül a patron, gondolj a maszturbációra)

amúgy amíg nem mutogatják a pofámba a melegeket addig nem érdekel mit tesznek, de pl a melegfelvonulás már sok szerintem.

2015. ápr. 3. 11:08
 14/59 anonim ***** válasza:
88%

# 13

"egy meleg pasi ugyanúgy eltud menni egy nő által, csak annyi hogy alap helyzetben nem fog felállni neki. (viagrát feltalálták már :D"

Az lehet, hogy technikailag el tud menni úgy, de pont annyira vágyik erre, mint te arra, hogy szexuális vonzalom helyett Viagrával állítsd fel, ami felállítható, és utána egy férfival folytatott szexuális aktus során élj át orgazmust.

2015. ápr. 3. 11:14
 15/59 anonim ***** válasza:
81%
figyelj, én csak annyit mondtam, hogy megoldható :D
2015. ápr. 3. 11:19
 16/59 anonim ***** válasza:
71%

# 15

Ez igaz, és ebben igazat is adtam neked! :-)

2015. ápr. 3. 11:27
 17/59 anonim ***** válasza:
92%

Akik divat b*zikról beszélnek azok gondolkodjanak már el azon, hogy kimerné azt bevállalni, heteroszexuálisként, hogy ő most homoszexuális lesz, ilyen feltétetelek mellett:

-Én egy kis városban élek és találkoztam ott nyaraló lengyel sráccal, akivel hát szabadban egy bodé mögött csináltuk este, aztán kicsit én belelkesedtem és átakartam ölelni a derekát az utcán, erre beszóltak, hogy b*zik, aztán letettem erről....

2015. ápr. 3. 11:55
 18/59 anonim ***** válasza:
93%

Értsük már meg, hogy NINCSENEK "divat bu*ik"!

Aki lefekszik a saját nemével és bejön neki az MINIMUM biszexuális TÉNYLEGESEN!

Aki képes az azonos nemű partnerét kielégíteni mondjuk szájjal az minden csak nem divatozik, hanem minimum bi.

Teljesen egyértelmű, és logikus.

2015. ápr. 3. 12:06
 19/59 anonim ***** válasza:
22%
17-es! A természet adott egy női nemet, és egy férfi nemet. A két ember külön-külön csak fél ember. Akkor egész, ha a férfi és a nő egyben van. A természetben a pozitív és negatív elemek vonzzák egymást, az egynemű elemek taszítják egymást. Ez a természet rendje. Na most ha az emberek azt látják, hogy valami a természettel szembemegy, akkor természetes, hogy nem fogadják el. A homoszexuálisok a természet rendjével szembe mennek, tehát nem is tolerálják. Tehát a homoszexuálisoknak is tudniuk kell ezt, és nemi indentitásukat nem kell mások előtt nyíltan kifejezni. Akkor senki nem bántja őket. A szex magánügy. Vannak sokkal deviánsabbak is, akik még csak nem is a saját nemükhöz vonzódnak, hanem mondjuk egy női cipőhöz, vagy egy üveghez. Ugye még a homoszexuálisokban is megütközést keltene, ha egy ilyen személy nyíltan az utcán, a buszon, stb. ki akarná fejezni a cipőhöz, vagy az üveghez való szexuális vonzódását. Magánügy, ki mit csinál a hálószobájában, és ami eltér a természet rendjétől, azt bizony, kiközösítik.
2015. ápr. 3. 12:12
 20/59 anonim ***** válasza:
88%

Ha természetellenes, akkor Bonobó csimpánzok esetén, hogy-hogy jelen van a homoszexualitás?

Ha természetellenes, hogy-hogy nem szelektált ki bennünket a természet?

2015. ápr. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!