Nem hivatalos közvélemény-kutatás : Elfogadod-e az evolúciós elméletet?
Elfogadod-e az evolúciós elméletet? (vagy hiszel-e benne? Ha így jobban tetszik..)
Valamint vallásos vagy-e?
Ha vallásos vagy mi a vallásod? (pl. református, katolikus stb. )
Ha nem vagy vallásos akkor hova sorolnád magad? (pl. Id-s, ateista, agnosztikus)
Senkit nem szeretnék provokálni a kérdéssel! Kérem hogy mindenki őszintén válaszoljon!
A válaszokat előre is köszönöm!
Igen, igen, muszlim vagyok.
26/N
Elfogadod-e az evolúciós elméletet?
Valaki felvilágosítana hogy ez mit jelent?
De tömören és velősen ill. magabiztosan. -)
Az törzsfejlődés létező dolog, tudományosan bizonyított tény. Nem lehet hinni vagy nem hinni benne, elfogadni vagy nem. Ez olyan dolog, hogy elfogadom-e, hogy Afrikában zsiráf.
Nem szeretem a vallásos kifejezést, mert hazai és európai kultúrkörünkben ez a kereszténység, júdeizmus és iszlám-ra használt kifejezés inkább, és én egyik sem vagyok.
Inkább egy természetkultusszal, filozófiával, reinkarnációval és egyéb dologgal vegyes világnézetem van, ami, hogy vallás-e, nem tudom.
Nem provokáltál. Engem nem ezzel lehet felhúzni.
Elfogadod-e az evolúciós elméletet?
Teljes mértékben
Valamint vallásos vagy-e?
Nem, de meg vok keresztelve
Ha vallásos vagy mi a vallásod?
Katolikus vagy Református, a tököm tudja. én az a fajta vagyok aki Ateista jegyekkel bír, de a karmában meg hiszek.
1.Elfogadod-e az evolúciós elméletet? (vagy hiszel-e benne? Ha így jobban tetszik..)
- Részben. Az evolúció elmélete jól leírja a fajok genetikai változékonyságát, s az ebből adódó morfológiai megnyilvánulásokat, azonban pont arra a kérdésre nem ad választ, amire kellene: Hogyan alakulnak ki új morfológiai strukturák?
2.Valamint vallásos vagy-e?
- A szó hagyományos értelmében nem vagyok vallásos
Ha vallásos vagy mi a vallásod? (pl. református, katolikus stb. )
3.Ha nem vagy vallásos akkor hova sorolnád magad? (pl. Id-s, ateista, agnosztikus)
Gnosztikus-panteista szabadhívő
#56: Olyannyira nem , hogy az egyik legnagyobb ma élő paleontológus (James T Bakker), ennek az egyháznak a tagja.
Úgy vannak az evolúcióval, mint a katolikusok: hivatalosan, magas egyházi szintről elfogadottnak tekintik, de nem vallási kinyilatkoztatás, ergo maguk a hívek esetleg kételkedhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!