Nem hivatalos közvélemény-kutatás : Elfogadod-e az evolúciós elméletet?
Elfogadod-e az evolúciós elméletet? (vagy hiszel-e benne? Ha így jobban tetszik..)
Valamint vallásos vagy-e?
Ha vallásos vagy mi a vallásod? (pl. református, katolikus stb. )
Ha nem vagy vallásos akkor hova sorolnád magad? (pl. Id-s, ateista, agnosztikus)
Senkit nem szeretnék provokálni a kérdéssel! Kérem hogy mindenki őszintén válaszoljon!
A válaszokat előre is köszönöm!
Elfogadod-e az evolúciós elméletet?
ELFOGADOM
IGEN
Ha vallásos vagy mi a vallásod? (pl. református, katolikus stb.)
RÓMAI KATOLIKUS
θε(ολογ)ος
Elfogadom, úgy nőttem fel, hogy előbb ismertem Darwin elméletét, mint a keresztény eredéstörténetet.
Hivatalosan nem vagyok vallások, de hiszek a szellemekben, abban, hogy nem az ember az egyedüli értelmes lény a Földön, vagy ha mégis, létezett hasonlóan értelmes faj. (Nem a delfinekre vagy a patkányokra gondolok). Illetve hiszek az újjászületésben, és tartom azt a törvényt, miszerint "bármit tehetsz, csak ne árts!"
Utolsónak, az a neved vagy a foglalkozásod? Tudok ám görögül olvasni.
Akazuki
Elfogadod az evolúció elméletét? IGEN.
Vallásos vagy? IGEN.
KATOLIKUS vagyok.
Az evolúciót elfogadom.
Vallásos nem vagyok, bár Katolikus családban nőttem fel. Istenben hiszek, de mérget nem vennék rá. A vallások által sugallt ideát tartom fontosnak, nem a meséket. Ilyen szempontból elfogadom Jézus tanításait is, és nem azt tartom lényegnek, hogy valójában ki volt ő, 7 évvel előbb, vagy 10-el később...
Magamat hívőnek tartom, és szimpatizálok minden vallásos emberrel (és az ateistákkal is) akik tolerálják a másik embert, és azok hitét.
Inkább még így mondanám:
"σπουδαστής θεολογίας"
Akkazuki:
Te wicca vagy?
σπουδαστής θεολογίας
Szia!
Elfogadod-e az evolúciós elméletet? NEM
Vallásos vagy-e? IGEN
Ha vallásos vagy mi a vallásod? Adventista
Üdv: Péter
Elfogadod-e az evolúciós elméletet?
Nem
Igen keresztyénnek vallom magam
Ha vallásos vagy mi a vallásod?
A Hitemet református közösségben gyakorlom
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!