Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tegyük fel létezik Isten, és...

Tegyük fel létezik Isten, és ehetőséged adódna arra, hogy kérdezz tőle valamit. Mit kérdeznél?

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 22:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ezt kérdezném:

Isten, te mindenható és halhatatlan vagy. El tudnád pusztítani saját magad?

2014. dec. 19. 00:11
 12/28 Ozmium42 ***** válasza:
Én azt kérdezném, hogy mi motiválja őt bármire? Ha tökéletes, ha mindentudó... miért csinál bármit is?
2014. dec. 19. 03:51
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Egy egyszerű kérdést: Miért?
2014. dec. 19. 08:08
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
:D Még szerencse hogy mindenben Isten dönt.! Ahány ember annyi vélemény, mindenki más szemszögből látja a maga sérelmeit. Éhező emberek? Kiskutyák, kismacskák? Gyerekes felfogás Istent okolni ilyesmiért, mert kérdem én, Isten okozná ezt? Nem. Vegyük a hazánkat, Isten az aki elossza az országunk pénzét, hogy ne legyenek felkarolva az állatvédő szervezetek? Politizálás nélkül! Istent kell okolni azért mert egy ember kitesz egy állatot az utcára? Kit kell bűntetni ha egy igénytelen, részeg koldus éhezik? Mert az is igazságtalan ám.... Az, míg az embernek meg van adva a SZABAD AKARAT, addig csak hallgasson! Melyiket választanád? Ez egy körforgás, s ha sérelme van az embernek, nem Isten a hibás. Először nézz körül magadban, majd a portádon, majd a szomszédodban, megyédben, országodban, földrészeden, világodban. Ott keresd először a tetteseket, meg fogod találni!!
2014. dec. 19. 08:41
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

"Éhező emberek? Kiskutyák, kismacskák? Gyerekes felfogás Istent okolni ilyesmiért, mert kérdem én, Isten okozná ezt? Nem."

Nem is tudom, ki teremtette ilyenre a világot?

2014. dec. 19. 08:55
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
9-es bammeg, jót röhögtem. És utána még imádkozni is kéne a sértettnek a betörő lelki üdvéért.
2014. dec. 19. 09:35
 17/28 anonim ***** válasza:
ja, hogy mit kérdeznék. Azt, hogy a zidók mögé bújva, vagy velük, kik terrorizálják a világot.
2014. dec. 19. 10:14
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdezném:

Tudja e, őt ki teremtette?

2014. dec. 19. 14:15
 19/28 anonim ***** válasza:
53%
15-ös! ki teremtette ilyennek a világot? A világot Isten teremtette, de magát a világot "ilyenné" az ember teszi. Jogod van kritizálni, megtagadni, nem szeretni az Istent, de ezt a lehetőséget is Neki köszönheted. Még ha ez a te tökéletlenséged is. :)
2014. dec. 19. 19:44
 20/28 anonim ***** válasza:

"A világot Isten teremtette, de magát a világot "ilyenné" az ember teszi."

Na és az embert mi teszi ilyenné? :))

Az embert a szükség és a kegyetlen környezet teszi gonosszá. A környezetet pedig, amiben élünk, Isten teremtette ilyenné.

Ja, hogy erről már semmit nem ír a Szent Könyv?

2014. dec. 19. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!