Remélem nem létezik Isten, mert ha létezne csalódnék benne. Ezzel csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 20:22
4/32 anonim válasza:
Remélem nem létezik ez a kérdés, mert ha létezne, akkor csalódnék a kérdezőben. Csak én érzem így?
5/32 szp72 válasza:
Én remélem, hogy van Isten, bár ha nincs, azzal se veszítenék semmit. Én eddig a hittel csak nyertem.
6/32 A kérdező kommentje:
Hogy mi a probléma az Istennel?
Isten (ha létezik) egyszerűen igazságtalan. Nézz körül a világban.
Igazságtalannak tartom, hogy másnak többet ad (nem anyagiakra gondolok), míg másnak meg kevesebbet.
2014. nov. 26. 20:49
7/32 anonim válasza:
8/32 anonim válasza:
Eyrond elmondhatnád,hogyan szólitod meg az Istent és miket kell mondani neki, hogy észrevegye a lelkibánatos embereket.
9/32 anonim válasza:
Először is.
Hogy hogyan szólítom meg? Úgy, ahogyan ÉN szólítom meg. Minden ember máshogyan szólítja meg Istent.
Másodszor: miket mondok neki? Mindent, amit el akarok mondani neki.
Harmadszor: ahhoz, hogy meghallgasson titeket, hinnetek kell benne. Nem azt mondom, hogy ha nem hisztek benne, nem segít, de ha hisztek benne, akkor a gondolkodásmódotok is megváltozik, és befogjátok látni, hogy mi, miért történik...
10/32 anonim válasza:
Szabad akarat van, így valóban igazságtalan a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!